Rayo Vallecano voetbalshirts 2021-2022

Rayo Vallecano en kledingsponsor Umbro hebben afgelopen maand ook de nieuwe Rayo Vallecano voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Rayo Vallecano de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. Vallecano eindigde vorig seizoen op een zesde plaats in de Segunda Division en promoveerde na het spelen van play-offs. Ook dit seizoen is Umbro de producent van de Rayo Vallecano tenues. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds de zomer van 2020.

Rayo Vallecano thuisshirt 2021-2022

Het Umbro Rayo Vallecano thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de bijnaam van de club: Los Franjirrojos. Het Rayo Vallecano tenue is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale rode band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. De diagonale band heeft de vorm van een bliksemschicht, welke ook onderdeel is van het logo van de club. Een ander opvallend detail van Rayo Vallecano thuistenue is de brede zwarte band aan de onderkant van de mouwen. In deze band is een print van de dubbele diamant van Umbro verwerkt. Verder bevat het voetbalshirt een ronde hals met zwarte en rode lijn. Het logo van Umbro prijkt op de rechterborst in het zwart en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Sponsor DIGI versiert het midden van het Rayo Vallecano thuistenue. Bovendien is de onderkant voorzien van een zwarte band. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen met rode en zwarte details.

Rayo Vallecano uitshirt 2021-2022

Het nieuwe Umbro Rayo Vallecano uitshirt 2021-2022 dondert en bliksemt ook. Dit voetbalshirt is overwegend zwart en bevat een diagonale rode band. Deze band heeft geen zigzag design, maar bevat een print van allemaal kleine bliksemschichtjes. Dit design komt ook weer terug op de mouwen van het uittenue. De mouwen bevatten aan de bovenkant een diagonale rode band en de onderkant van de mouwen bevatten een brede band met daarin de print van de dubbele diamant van Umbro. Op de rechterborst van het uittenue staat het Umbro logo in het rood en de badge betreft een monochrome badge. Dit betekent dat deze in stijl is van de kleuren van het tenue: rood/zwart. Het logo van sponsor DIGI op dit tenue is wit. De onderkant van het uittenue bevat een rode band. Het broekje en de kousen van dit tenue zijn zwart met rode accenten.

Rayo Vallecano 3e shirt 2021-2022

Rayo Vallecano heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Het Rayo Vallecano 3e shirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is lichtblauw en bevat een witte bliksemschicht van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Ook deze band heeft de vorm van een pijl aan de onderkant. De witte accenten komen ook terug in de ronde hals, de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de onderkant van het shirt. Het Umbro logo is wit, de badge een combinatie van lichtblauw en wit en het logo van DIGI is zwart op dit tenue. Het derde tenue van Rayo Vallecano heeft een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Rayo Vallecano voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Nteka, Ciss, Martin Garcia, Camacho, Trejo, Qasmi, Garcia Rivera, Fran en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere La Liga voetbalshirts? Check het in deze winkel! 

Rayo Vallecano thuisshirt 2021-2022

Rayo Vallecano uitshirt 2021-2022

Rayo Vallecano 3e shirt 2021-2022