12 juli 2017

Rayo Vallecano voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Seguna Division club Rayo Vallecano zijn vandaag gepresenteerd door kledingsponsor Kelme en de Spaanse club. In deze voetbalshirts speelt Rayo Vallecano de Segunda Division en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2017-2018. Opvallend aan de drie nieuwe shirts is dat de drie shirts allemaal een verschillende clubbadge op de linker borst bevatten. Dit betreffen onder andere logo's die de club in het verleden heeft gehad. Check hieronder de details van de voetbalshirts van de in 1924 opgerichte club.

Rayo Vallecano thuisshirt 2017-2018

Het Rayo Vallecano thuisshirt heeft het gebruikelijke design. Dit shirt is wit met een diagonale rode baan van de rechter schouder naar de linker schouder naar de onderkant van het shirt. Verder bevat het shirt een v-hals met kleine, opstaande kraag. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is rood. De rechter borst is uitgerust met het logo van de Spaanse kledingsponsor en de andere borst bevat het logo van de club die afgelopen seizoen als twaalfde eindigde op het tweede niveau van Spanje. De achterkant van het shirt bevat nog een uniek detail. Hier staat de tekst: ''VALENTIA'' (MOEDIG) met de initialen van de club: RVM (since 1924). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met rode details. De kousen hebben ook dit design.

Rayo Vallecano uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Vallecano heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is rood met een v-hals en bevat een witte sash van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Bovendien wordt dit shirt gekenmerkt door de ''regenboog'' details. De kleuren van de regenboog komen namelijk terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de opstaande kaag. Ook een band aan de onderkant van het tenue heeft deze kleur.a Deze kleuren zijn een verwijzing naar de emancipatie van homo's en refereren bovendien aan andere wereldproblemen. Zo staat paars voor de strijd tegen geweld, oranje voor arbeidsintegratie voor mindervaliden en rood voor de strijd tegen aids. Het logo van de club op de linker borst is het logo dat de club tot 1994 had. Op de achterkant van dit shirt staat de tekst ''CORAJE'' met pink ribbons in de kleuren van de regenboog. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met regenboog details.

Rayo Vallecano 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van Vallecano heeft precies hetzelfde design als het uitshirt. Echter is dit shirt zwart met een witte sash. De regenboog details zijn te vinden in de opstaande kraag en de bies aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met regenboog details en zwarte kousen. Op de achterkant van dit shirt staat de tekst: ''NOBLEZA'' (ADEL).

Rayo Vallecano voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van Rayo Vallecano voor 2017-2018 kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande shops. Deze shirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95! In deze shop kan je het shirt van Rayo Vallecano ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van de Spaanse club. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Vallecano shirt in de La LIGA SHOP! 

of in deze officiële SHOP