19 augustus 2016

Rayo Vallecano voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Rayo Vallecano voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 zijn officieel gepresenteerd door kledingsponsor Kelme en de Spaanse voetbalclub. Sinds het seizoen 2015-2016 is Kelme kledingsponsor van Rayo. In deze shirts speelt Rayo Vallecano de La Liga en de Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2016-2017. De club uit de Madrileense wijk Vallecas is opgericht in 1924 en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Teresa Rivero. In het seizoen 2015-2016 eindigde Rayo als 18de en hierdoor speelt de club komend seizoen in de Segunda Division. Met onder andere Miku, Roberto Trashorras en Manucho zal Rayo Vallecano weer proberen om naar het hoogste Spaanse niveau terug te keren. Alle drie de Rayo Vallecano voetbalshirts bevatten het traditionale sjerp design. Net als vorig jaar behoren de shirts bij de solidariteits campagne, "Soy rayista, soy solidario" (Ik ben met Rayo, Ik ben solidair)

Rayo Vallecano shirt thuis 2016-2017

Het Rayo Vallecano thuisshirt voor het seizoen 2016-2017 is overwegend wit met rode details. Het thuisshirt wordt gekenmerkt door een rode diagonale baan over de voor- en achterkant. Dit rode detail komt ook terug op het vlk bij de schouders en aan de onderkant van het thuisshirt.  De v-hals bevat aan de zij- en achterkant een dun rood lijntje. In het rode gedeelte van de sjerp is het logo van Rayo Vallecano aangebracht. De linkerborst is voorzien van de naam Kelme. Ook zijn op beide schouders het embleem van Kelme aangebracht. Op de achterkant staat in de kraag in het rood de naam Rayo Vallecano met het oprichtingsjaar 1924. Deze tekst is ook aan de onderkant van het shirt in het zwart terug te vinden. Het nieuwe Rayo Vallecano thuis tenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Het broekje is aan de onderkant voorzien van een rode baan. De linkerpijp bevat de naam Kelme en de rechter het logo van Rayo. De sokken zijn wit met een rode baan.

Rayo Vallecano uit shirt 2016-2017

Het nieuwe Rayo Vallecano uitshirt voor 2016-2017 is overwegend zwart en bevat ook een diagonale band van de linkerschouder naar de rechter onderkant. Deze baan is roze en het shirt staat geheel in het teken van de strijd tegen kanker. Op de rechterborst staat ook de zogenaamde pink robbon, welke symbool staat voor de strijd tegen borstkanker. Boven dit symbool de naam Kelme. Beide schouders zijn ook voorzien van het logo van de kledingsponsor. Over de rechterschouder een roze baan en ook de v-hals bevat een dun lijntje in het roze. De onderkant is voorzien van een roze band. Het zwarte gedeelte boven de roze baan bevat het logo van Rayo Vallecano als watermerk. Het Rayo Vallecano uit tenue voor 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een zwart voetbalbroekj en zwarte kousen. Het broekje is aan de onderkant voorzien van roze banen. Ook bevat het broekje de naam Kelme en het logo van Rayo Vallecano. De kousen zijn zwart met een roze baan.

Rayo Vallecano 3e shirt 2016-2017

Het Rayo Vallecano 3e shirt voor het seizoen 2016-2017 is lichtblauw en staat in het teken van de homo-emancipatie. Dit is terug te zien in de diagonale baan in de bekende regenboog kleuren. De sjerp loopt van de linkerschouder naar de rechter onderkant. Ook is de baan op de achterkant van het 3e shirt aangebracht. ayo Vallecano geeft bovendien aan dat de kleuren symbool staan voor andere wereldproblemen. Zo staat paars voor de strijd tegen geweld, oranje voor arbeidsintegratie voor mindervaliden en rood voor de strijd tegen aids. De regenboogkleuren komen ook terug aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het shirt bevat een licht blauwe band. De linkerborst bevat het logo van Rayo en de andere kant is voorzien van de naam Kelme. In het lichtblauwe gedeelte onder de regenboog is een watermerk van het logo van de Spaanse club te zien. Het 3e tenue van Rayo wordt compleet gemaakt met een lichtblauw broekje en lichtblauwe sokken. Het broekje heeft aan de onderkant van de pijpen de kleuren van de regenboog. Ook het logo van Rayo Vallecano en de naam Kelme staan op de pijpen.

Rayo Vallecano voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van Rayo Vallecano voor 2016-2017 kan je vanaf september kopen in de onderstaande shops. Deze shirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95! In deze shop kan je het shirt van Rayo Vallecano ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van de Spaanse club. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Vallecano shirt in deze officiële SHOP

of in deze La LIGA SHOP!


Rayo -vallecano -thuis -shirt -2016-2017

Rayo -vallecano -uit -shirt -2016-2017

Rayo -vallecano -3e -shirt -2016-2017