23 juli 2018

Rayo Vallecano voetbalshirts 2018-2019

De Spaanse club Rayo Vallecano en kledingsponsor Kelme hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze shirts speelt Rayo de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende komende seizoen. Rayo Vallecano werd afgelopen seizoen kampioen van het tweede niveau van Spanje en speelt daarom dit seizoen weer in La Liga. Het Spaanse merk Kelme is verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts. Beide partijen hebben sinds 2015-2016 een samenwerking. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Vallecano.

Rayo Vallecano thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Rayo Vallecano thuisshirt voor 2018-2019 is zoals altijd overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede rode band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Bovendien bevat het shirt een watermerk van het logo van de Spaanse club over de rechter zijkant. Daarnaast bevat het voetbalshirt zwarte accenten. De v-hals is zwart, evenals de taping over de schouders en de bies van de mouwen. Op de borst prijken de logo's van Kelme en de club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met zwarte accenten. Ook de kousen hebben deze kleuren.

Rayo Vallecano uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Rayo Vallecano is zwart en bevat een gouden v-hals. Ook de taping over de schouders is goud, evenals de bies. Verder bevat het shirt dezelfde kenmerken als het thuisshirt. Ook dit shirt bevat een diagonale rode band en de logo's van de club en Kelme staan op dezelfde plek. Op alle tenues van de Spaanse club prijkt de La Liga badge op de rechter mouw. Ook dit shirt bevat aan de zijkanten een watermerk van het clublogo. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart short en zwarte kousen met gouden accenten. Dit seizoen heeft de Spaanse club ook weer een opvallend 3e shirt. Dit shirt is een ode aan iedereen die strijdt tegen een zeldzame ziekte. Het shirt is overwegend licht blauw met een diagonale, donker roze band en groene accenten. Groen staat daarbij symbool voor hoop.De voorkant van het shirt bevat een watermerk van een klavertje vier en het vintage logo van de club.

Check hieronder nog meer foto's van de voetbalshirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Trejo, Guerra, Elustondo, Akieme en nog meer spelers.

Rayo Vallecano voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van Rayo Vallecano voor 2018-2019 kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande shops. Deze shirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95! In deze shop kan je het shirt van Rayo Vallecano ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van de Spaanse club. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Vallecano shirt in de La LIGA SHOP! 

of in deze officiële SHOP