17 augustus 2015

Rayo Vallecano voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe Rayo Vallecano voetbalshirts voor 2015-2016 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Kelme en de Spaanse club. In deze voetbalshirts speelt Rayo Vallecano de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. De club uit Vallecas speelt haar thuiswedstrijden in het Campo de Futbot de Vallecas. Rayo Vallecano eindigde tijdens het seizoen 2014-2015 op een plek in de middenmoot. De club eindigde namelijk als elfde. Rayo Vallecano heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 officieel gelanceerd.

Rayo Vallecano thuisshirt 2015-2016

Het Rayo Vallecano thuisshirt voor 2015-2016 is wit met rode accenten. Het shirt is voorzien van een kleine v-hals en wordt verder gekenmerkt door de rode diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Ook band aan de onderkant van de mouwen is rood, evenals de band aan de onderkant van het voetbalshirt van Rayo Vallecano. De rechter borst is uitgerust met het logo van Kelme en de andere borst bevat het embleem van Vallecano. Verder is de rechter mouw uitgerust met de LFP badge. De achterkant van het shirt bevat aan de onderkant de naam van de club met het oprichtingsjaar: 1924. Het nieuwe Rayo Vallecano thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

Rayo Vallecano uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Rayo Vallecano uitshirt voor 2015-2016 heeft een speciaal design. Dit voetbalshirt is geheel zwart en bevat ook een diagonale band van de linker schouder naar de rechter onderkant. Deze band is geheel in stijl van de kleuren van de regenboog en dit is bovendien het symbool van homo-emancipatie. Rayo Vallecano geeft bovendien aan dat de kleuren symbool staan voor andere wereldproblemen. Zo staat paars voor de strijd tegen geweld, oranje voor arbeidsintegratie voor mindervaliden en rood voor de strijd tegen aids. De regenboogkleuren komen ook terug aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het shirt bevat een licht blauwe band. De logo's van Kelme en de club staan op dezelfde plekken als op het thuisshirt. Rayo Vallecano geeft van ieder verkocht voetbalshirt € 7,- aan het goede doel. Het nieuwe uittenue van Vallecano wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met kleurige details.

Rayo Vallecano 3e shirt 2015-2016

Rayo Vallecano heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit shirt staat geheel in het teken van de strijd tegen kanker. Dit shirt is namelijk overwegend grijs en bevat roze details. Het shirt bevat een diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant en de mouwen en de onderkant van het shirt bevatten ook weer roze details. Op de rechter borst staat ook de zogenaamde pink ribbon, welke symbool staat voor de strijd tegen borstkanker. Deze komt ook terug aan de achterkant van de Rayo Vallecano voetbalshirts. Het nieuwe 3e tenue van Rayo Vallecano wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen met roze details. Check hieronder de foto's van de revolutionaire Rayo Vallecano voetbalshirts voor 2015-2016!

Vanaf nu kan je hier of hier het voetbalshirt van Vallecano kopen. Of check het overzicht hiernaast of hieronder. Veel andere voetbalshirts van Spaanse clubs koop je in ieder geval bij Subside Sports. Inclusief 10% korting en officiële bedrukking


Rayo -vallecano -thuisshirt -2015-2016
Rayo -vallecano -uitshirt -2015-2016
Rayo -vallecano -3e -shirt -2015-2016
Bron foto's: footyheadlines.com