10 juni 2016

Rangers FC thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Rangers FC thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Schotse club en kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe shirt speelt de Schotse club de Schotse Premier League en bekerwedstrijden in Ibrox Park gedurende komend seizoen. Rangers FC is afgelopen seizoen na vier jaar afwezig te zijn geweest op het hoogste niveau, weer actief in de Schotse Premier League. Het nieuwe shirt van Rangers FC heeft het klassieke design. We bespreken het hieronder.

Rangers FC thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Rangers FC thuisshirt is zoals altijd blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale vlakken over het shirt in twee tinten blauw. Deze banen hebben een glimmend effect. Ook de mouwen van het shirt bevatten een speciaal effect. Deze bevatten een design van ruiten in de twee tinten blauw over de zijkanten. De schouders en mouwen zijn uitgerust met een blauwe strip.. Het logo van kledingsponsor PUMA staat in het wit op de rechter borst en in het rood op de mouwen. De Duitse kledingsponsor is sinds 2013 kledingsponsor van de Schotse club en zal dit in ieder geval tot 2018 blijven. De linker borst is uitgerust met het logo van Rangers FC, waarboven vijf sterren prijken. Deze sterren verwijzen naar de 54 gewonnen kampioenschappen van Schotland van de club. De laatste titel dateert van 2011. Per tien kampioenschappen mag er in Schotland een ster aan het logo worden toegevoegd. De hoofdsponsor van de Rangers is 32RED. Deze shirtsponsor is sinds 2014 verbonden aan de club. Verder bevat het voetbalshirt van Rangers FC een witte hals met rode accenten. Het nieuwe Rangers FC thuistenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met witte en rode accenten en bevat bovendien de logo's van de club en de Duitse kledingsponsor. De kousen bevatten dezelfde kleurencombinatie als de shirts en shorts. Check hieronder de foto's van het nieuwe Rangers FC thuisshirt, waarin sterren als Barton, Wallace, Zelalem, Miller en andere sterren. Zoals alle tenues van PUMA is het tenue van het voormalige Glasgow Rangers uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Rangers FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Rangers FC shirt kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van eht shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je je FC Rangers shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Rangers shirt in deze STORE!

en check hier goedkope Rangers FC voetbalshirts!

Rangers -fc -thuisshirt -2016-2017

Rangers -fc -shirt -2016-2017