11 oktober 2017

Rangers FC 3e voetbalshirt 2017-2018

Rangers FC en Puma hebben afgelopen week pas het eerste nieuwe voetbalshirt voor 2017-2018 gelanceerd. Dit betreft het derde shirt of alternatieve uitshirt. In dit shirt speelt Rangers de uitwedstrijden in de Schotse competitie en beker gedurende dit seizoen. De reden dat dit pas het eerste shirt is dat dit seizoen is gelanceerd, is omdat de club van manager Pedro Caixinha hetzelfde thuisshirt en uitshirt draagt als tijdens het seizoen 2016-2017. Meer weten over het nieuwe 3e shirt? Check hieronder de details!

Het nieuwe Rangers FC 3e shirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design. Het shirt is geheel zwart en bevat blauwe accenten uit de clubkleuren van de club uit Glasgow. De blauwe accenten komen terug in een band achter de v-hals en in twee lijnen over de schouders. Tussen deze lijnen op de schouders prijkt het logo van het Duitse sportmerk Puma. Het merk verzorgt sinds 2013 de tenues van de Schotten. De cat van het merk komt ook weer terug op de rechter borst en op het midden van het tenue staat sponsor 32RED. Deze hoofdsponsor is sinds 2014 verbonden aan de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2019. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club, inclusief de vijf sterren, die verwijzen naar de 54 landskampioenschappen van de club, waarvan de laatste van 2011 dateert. Door financiƫle problemen heeft de club gedurende een aantal seizoen in de lagere Schotse divisies gebivakkeerd. Sinds vorig seizoen is de club weer terug op het hoogste niveau.

Het nieuwe Rangers FC tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met blauwe accenten. Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden gedragen door sterren als Pena, Morelos, Miller, Alves, Kranjcar en andere sterspelers.

Het nieuwe Rangers FC shirt kan je alleen kopen in de clubshop van de Schotse club. Wil je andere merchandising van de Rangers kopen? Check dan deze online winkel!