25 juni 2015

PSV uitshirt 2015-2016

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de kampioen van Nederland, is het nieuwe PSV uitshirt voor 2015-2016 officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Umbro en PSV. Dit werd gedaan met een speciale twittercampagne #lightupthefuture. Door te twitteren met de hashtag #LightUpTheFuture werd het nieuwe PSV voetbalshirt steeds meer zichtbaar. Hoe meer mensen met de hashtag twitterden, hoe meer er van het nieuwe uitshirt zichtbaar werd. Rond 22.00 op 25 juni 2015 werd uiteindelijk het gehele nieuwe PSV uittenue zichtbaar. In dit nieuwe tenue speelt PSV de Eredivisie, Champions League en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Na twinting jaar heeft PSV afscheid genomen van Nike en maakte het een aantal maanden geleden bekend dat het Engelse voetbalmerk Umbro de nieuwe kledingsponsor is van de kampioen van Nederland. Umbro is dan ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van de Eindhovenaren.

PSV uittenue 2015-2016

Het nieuwe PSV uitshirt 2015-2016 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de horizontale banen over het shirt in verschillende tinten. Deze banen lopen bovendien door elkaar heen. Verder is het PSV uitshirt uitgerust met verschillende roze accenten. Zo bevat de crew neck van het PSV uitshirt een subtiele roze lijn en loop over de schouders een kleine strip. Bovendien bevat de achterkant van het uitshirt van PSV een roze band. De linker borst is uitgerust met het logo van PSV en de andere borst bevat het logo Umbro, welke gekenmerkt wordt door het dubbele diamant design. Boven het logo van de Eindhovenaren staan overigens twee sterren. Deze twee sterren refereren aan de 22 landskampioenschappen van PSV, waarvan de laatste in 2015 behaald is. Hoofdsponsor Philips, welke dit seizoen voor het laatst als shirtsponsor op het PSV voetbalshirt zal staan, versiert het midden van het shirt. De achterkant van het shirt bevat onder de nek de leus van de club: ''Eendracht maakt macht''. Het nieuwe PSV uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een roze strip. Hierop staan ook de logo's van PSV en Umbro, welke de komende vijf seizoenen kledingsponsor is van de club. De kousen zijn ook blauw met in het wit het embleem van Umbro. Check hieronder de uitshirts van PSV, waarin sterren als Willems, De Jong, Bruma, Rekik, Guardado en Maher onder andere zullen schitteren. Check ook het nieuwe PSV thuisshirt 2015-2016.

PSV uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe PSV uitshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten vanaf nu kopen in de online PSV shop van Unisportstore!. De prijs van het PSV uitshirt in volwassen maten is € 74,95 en de prijs van het PSV shirt in kindermaten is €64,95. Inclusief officiële bedrukking van één van de sterspelers van PSV of een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

PSV-uitshirt -2015-2016