Naast het nieuwe PSV thuisshirt 2014-2015 is ook het PSV uitshirt voor het seizoen 2014-2015 officieel gepresenteerd. Het 3e shirt van PSV werd al in een eerder stadium gepresenteerd door de Eindhovense club en Nike. Het nieuwe PSV uitshirt zal gedragen gaan worden gedurende de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2014-2015. Het voetbalshirt is overwegend wit en kent daarnaast ook lichtblauwe en grijze details. Een lichtblauw en grijs vlak komt terug rondom de linkerschouder. Het voetbalshirt bezit een lichtblauwe ronde hals. In deze hals is ook een driehoek afgebeeld met in de binnenkant de tekst "Eendracht maakt macht". De uiteinden van de mouwen kennen eenzelfde kleurencombinatie als de hals. Op de linkerborst is het logo van de Eindhovense club afgebeeld, inclusief 2 kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de 21 gewonnen Eredivisie landstitels. Op de rechterborst komt een lichtblauwe Nike swoosh terug. Midden op het voetbalshirt is het logo van hoofdsponsor Philips afgebeeld. De achterzijde van het PSV thuisshirt 2014-2015 is geheel wit.

In dit voetbalshirt schitteren sterren als Bruma, Depay en Locadia. Het PSV uittenue 2014-2015 wordt gecomplementeerd door een wit short en witte kousen. Op het short staan zowel het logo van PSV als het logo van Nike. Op de kousen staat ook het logo van teamkledingsponsor Nike. Check hieronder foto's van het nieuwe PSV uitshirt 2014-2015. De PSV voetbalshirts zijn te koop in de online voetbalshop van Subside Sports, inclusief officiële printing en 10% korting! 

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

PSV Uitshirt 2014-2015

Psv Uitshirt 2014-2015 2

Extra informatie PSV voetbalshirts


Alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van alle WK landen is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: PSV Eindhoven