PSV trainingsshirt 2019-2020

Afgelopen week heeft PSV de eerste trainingen voor het seizoen 2019-2020 afgewerkt. Tijdens deze trainingen droegen de spelers en staf van de Eindhovenaren voor het eerst het nieuwe trainingsshirt. Het nieuwe trainingstenue van Umbro wordt door het keurkorps van Mark van Bommel gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen. Ook dit seizoen is het Engelse sportmerk Hummel dus weer verantwoordelijk voor het design en de productie van trainingslijn. Het sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor en heeft nog een contract met PSV tot de zomer van 2020.

Zwart en oranje PSV training shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe trainingsshirt van PSV is geheel in stijl van het thema van het nieuwe PSV uitshirt voor 2019-2020. Het uitshirt is namelijk een ode aan de Brabantse vlag en aan Nederland. Waar het uitshirt subtiele oranje accenten bevat, is het nieuwe trainingsshirt van de Eredivisionist geheel oranje. Verder bevat het tenue ook zwarte details. De ronde hals is deels zwart en de zijkanten van het shirt bevatten dit seizoen ook een zwarte taping. De logo’s van de club en Umbro op het trainingsshirt zijn monochroom. Dit betekent dat deze logo’s geheel in stijl van de kleuren van het trainingsshirt zijn, in dit geval dus zwart/oranje. De trainingsshirts van PSV bevatten dit jaar een nieuwe sponsor op het midden van de shirts. Metropoolregio Brainport Eindhoven is namelijk de komende twee seizoen shirtsponsor van PSV. Dit is een joint venture tussen verschillende bedrijven:  ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL Groep en Jumbo Supermarkten. De mouwen van het trainingsshirt van PSV zijn raglanmouwen en dit betekent niet anders dan dat de mouwen strak om de armen vallen. Het PSV trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met oranje logo’s.

De trainingsstaf van PSV draagt overigens een ander trainingsshirt. Dit shirt heeft dezelfde kleurencombinatie als het shit dat de spelers dragen. Dit shirt is echter zwart met oranje logo’s. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de oranje of zwarte PSV trainingsshirts voor 2019-2020 of check het nieuwe PSV trainingspak, dat ook in deze kleuren beschikbaar is.

PSV trainingsshirt 2019-2020 kopen

Het zwarte en oranje PSV trainingsshirt kun je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen. Dit kan in de maten 134, 146, 152, 158, S, M, L, XL en XXL. Het trainingsshirt is in kindermaten € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. Wil je andere producten van de Nederlandse topclub kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PSV pak in DEZE SHOP!