PSV thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe PSV thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag gepresenteerd door Umbro en de Nederlandse kampioen onder het motto: ''CREATE NEW HISTORY.'' In dit nieuwe shirt spelen de Eindhovenaren de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa gedurende 2018-2019. Umbro is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de club waar trainer Mark van Bommel dit seizoen aan het roer staat. De club en het Engelse voetbalmerk hebben sinds 2015 een contract, welke in ieder geval nog tot de zomer van 2020 loopt. Check hieronder alles over het nieuwe tenue waarin PSV de thuiswedstrijden in het Philips Stadion speelt!

PSV thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe PSV shirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design met enkele wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Het shirt van PSV wordt ook dit jaar weer gekenmerkt door de verticale rode en witte banen. De rode banen zijn dit jaar uitgerust met een melange achtige print. Dit geldt ook voor de mouwen van het shirt, welke worden afgesloten door een witte bies. In deze bies is een strip verwerkt met daarin zilveren Umbro logo's. Het voetbalshirt van PSV bevat dit jaar een ronde hals, welke een combinatie van rood, wit en zwart is. De achterkant van het shirt is uitgerust met een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk in de nek een speciaal logo dat is geïnspireerd door de plaquette in de Vrijstraat. Dit is de plaats waar PSV in 1913 is opgericht. Het logo van kledingsponsor Umbro versiert in het wit de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de Eindhovense club. Boven het logo prijken twee gouden sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de 24 landskampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Energie Direct versiert het midden van het tenue. De energieleverancier en de Brabantse club hebben sinds 2016 een overeenkomst. Dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2019. Verder is de linker mouw uitgerust met een speciale PHILIPS BADGE. Op de andere mouw draagt de club de badge van de competitie of het toernooi waarin de club op dat moment speelt.

Het PSV thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit short is aan de achterkant uitgerust met een rode band aan de bovenkant. De onderkant bevat een witte band en ook de logo's van de club en Umbro staan op het broekje. De kousen van het thuisshirt zijn wit met aan de bovenkant een rode band, waarin een wit blok is verwerkt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe PSV shirt voor 2018-2019, waarin spelers als de Jong, Romero, Pereiro, Bergwijn, Hendrix, Isimat en andere spelers van dit seizoen schitteren. Check bovendien het nieuwe uitshirt voor 2018-2019.

PSV voetbalshirt bestellen

Het nieuwe PSV thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de online shop van de Eindhovenaren. Het shirt heeft een prijs van € 85,- (maten S, M, L, XL en XXL) voor volwassenen en €70,- (122, 128, 140, 152, 164 en 176) voor kinderen. In deze webshop kan je het shirt van de kampioen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PSV thuissshirt in deze SHOP

of deze online winkel (inclusief trainingskleding)

of deze officiële STORE (alleen trainingskleding)