1 juli 2016

PSV thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe PSV shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Umbro en de club. In dit nieuwe shirt spelen de Eindhovenaren de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden in het Philips Stadion gedurende 2016-2017. Het nieuwe shirt van PSV is komend seizoen een ode aan het stadion van de club en bevat bovendien een nieuwe shirtsponsor. We bespreken het design van het nieuwe tenue van PSV hieronder.

PSV thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe PSV thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat vier verticale witte banen en drie verticale banen. De mouwen van het shirt zijn geheel rood en bevatten aan de onderkant een bies in de kleuren van de Brabantse vlag en de clubkleuren van PSV: rood en wit. Verder is het shirt uitgerust met twee zwarte lijnen, die van de crew neck naar de mouwen lopen. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal detail. Hierin zijn namelijk de coördinaten van het Philips Stadion verwerkt: 51.418°, 54675° E. Ook bij de Umbro voetbalshirts van onder andere Everton en West Ham United is dit het geval. De rechter borst van het nieuwe shirt van de Eindhovenaren bevat de dubbele diamant van kledingsponsor Umbro. De naam van Umbro staat ook op de mouwen. Het Engelse sportmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van PSV. De andere borst bevat het logo van de kampioen van Nederland. Boven het logo van prijken twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de meer dan 20 (23) kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er een gouden ster in Nederland aan het logo toegevoegd worden. Op het midden van het nieuwe shirt van de Eindhovense club staat het logo van de nieuwe hoofdsponsor van PSV: energiedirect.nl. In april tekenden PSV en de energieleverancier een contract. Energiedirect heeft Philips als shirtsponsor vervangen. Philips was al sinds 1982 de shirtsponsor van de Eindhovense club. Hoewel de onderneming nog wel als sponsor aan de club verbonden blijft, zal het dus niet meer op het shirt staan. De achterkant van het nieuwe shirt is geheel rood. Het nieuwe PSV tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en PSV staan. De kousen van het nieuwe tenue van de club zijn een combinatie van rood en wit. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van PSV, waarin sterren als De Jong, Willems, Narsingh, Arias, Guardado, Locadia en andere spelers komend jaar schitteren. Check ook het nieuwe PSV uitshirt voor 2016-2017.

PSV voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe PSV shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor kinderen is € 65,- en voor volwassenen € 80,-. Hier kan je het voetbalshirt van PSV ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële PSV bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere PSV producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PSV shirt in deze officiële STORE

of check de trainingskleding in deze shop!


Psv -thuis -shirt -2016-2017-umbro


Psv -voetbalshirt -2016-2017-thuis