1 juli 2016

PSV uitshirt 2016-2017

Het nieuwe PSV uitshirt voor 2016-2017 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe PSV thuisshirt voor 2016-2017 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt PSV de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. In vergelijking met vorig seizoen heeft het shirt een geheel nieuwe kleur. Evenals het nieuwe thuisshirt is het uitshirt een ode aan het stadion van de club. We bespreken het design hieronder.

PSV uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe PSV uitshirt voor 2016-2017 is overwegend navy blauw met licht blauwe accenten. Deze licht blauwe accenten komen terug in een brede horizontale baan over de borst. Bovendien komen de licht blauwe tinten terug in de bies aan de onderkant van de mouwen, in de voorkant van de crew neck en een band aan de onderkant van de kraag aan de achterkant van het shirt. Op de rechter borst van het nieuwe shirt van de kampioen van 2015-2016 prijkt het logo van UMBRO. Het Engelse sportmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club en verving destijds Nike als kledingsponsor. De naam van het merk is bovendien op de mouwen terug te vinden in het wit. Op de linker borst bevindt zich het logo van de club. Boven het logo staan twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de meer dan 20 (23) kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er een gouden ster in Nederland aan het logo toegevoegd worden. Op het midden van het nieuwe shirt van de Eindhovense club staat het logo van de nieuwe hoofdsponsor van PSV: energiedirect.nl. In april tekenden PSV en de energieleverancier een contract. Energiedirect heeft Philips als shirtsponsor vervangen. Philips was al sinds 1982 de shirtsponsor van de Eindhovense club. Hoewel de onderneming nog wel als sponsor aan de club verbonden blijft, zal het dus niet meer op het shirt staan. De achterkant van het nieuwe shirt is geheel navy blauw, zodat de namen en nummers van de spelers nog beter opvallen. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal detail. Hierin staat namelijk een strip in de kleuren van de Brabantse en Eindhovense vlag met daaronder de coördinaten van het Philips Stadion: 51.418°, 54675° E. Het nieuwe uittenue van de Eindhovenaren wordt gecompleteerd door een navy blauw short, waarop ook de logo's van de club en UMBRO staan. De kousen van het tenue zijn ook overwegend navy blauw met licht blauwe accenten. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van PSV, waarin sterren als De Jong, Willems, Narsingh, Arias, Guardado, Locadia en andere spelers komend jaar schitteren. Check bovendien het nieuwe PSV thuisshirt voor 2016-2017.

PSV voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe PSV uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor kinderen is € 65,- en voor volwassenen € 80,-. Hier kan je het voetbalshirt van PSV ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële PSV bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere PSV producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PSV shirt in deze officiële STORE

of check de trainingskleding in deze shop!


Psv -uitshirt -2016-2017

Psv -uittenue -2016-2017