1 juli 2020

PSV keepersshirt 2020-2021

PSV en Puma hebben vandaag ook het nieuwe PSV keepersshirt 2020-2021 gelanceerd. Van deze tenues kan in ieder geval niet gezegd worden dat ze niet opvallend zijn, maar daar hebben we het straks over. Dit zijn de keeperstenues die vanaf nu gedragen worden door Lars Unnerstall, Robbin Ruiter en de andere keepers van de Brabantse club in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden gedurende 2020-2021. Vanaf komend seizoen is Puma de kledingsponsor van PSV. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van vijf seizoenen.

Turquoise, roze en geel PSV keeper shirt 2020-2021

Het nieuwe PSV keepersshirt 2020-2021 heeft en standaard template, namelijk het zogenaamde Puma Teamfinal 21 Graphic template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle keeperstenues van de clubs waarvan het kledingsponsor is, zo ook de keepersshirts van Manchester City, AC Milan, Valencia en Olympique Marseille. De keepers van PSV dragen dit seizoen drie verschillende keeperstenues, namelijk een roze, een gele en turquoise. We bespreken het design aan de hand van de turquoise versie Het PSV keeperstenue is dit seizoen turquoise met een all-over print van zeshoeken, het zogenaamde hexagon design. Door de zeshoeken zijn verschillende, dunne, horizontale banen verwerkt in twee tinten lichtblauw. Het keeperstenue bevat verder een v-hals en de logo’s van de sponsoren staan in het zwart op het voetbalshirt. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met een zwart logo van Puma en op het midden van het tenue staat sponsor Metropoolregio Brainport Eindhoven. De linkerborst bevat het logo van PSV met daarboven twee sterren, welke verwijzen naar de 24 landskampioenschappen van de Philips Sportvereniging. Verder is het PSV keeperstenue uitgerust met een v-hals en hebben de mouwen niet de all-over print. Het keeperstenue waarschijnlijk compleet gemaakt door een voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleur als het keeper shirt. Deze zijn dus ook in het roze, turquoise en geel beschikbaar. 

Alle Puma tenues zijn komend jaar voorzien van de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet/vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het PSV keepersshirt, welke vanaf nu tot mei 2021 door de keepers van de club uit de lichtstad gedragen worden. Check ook het nieuwe PSV thuisshirt 2020-2021. 

PSV keepersshirt bestellen

Het PSV keeper shirt kun je exclusief bestellen in de online shop van de Eindhovenaren. Voor volwassenen hebben deze tenues een prijs van € 69,95 en voor kinderen zijn de shirts € 49,95. De broekjes bestel je al vanaf € 24,95 en de kousen vanaf € 17,95.

Ben je op zoek naar een PSV voetbalshirt? Check het altijd in deze SHOP 

of deze winkel! 

PSV keepersshirt 2020-2021 roze