Paris Saint Germain en Jordan Brand tekenen contract tot 2021

De Paris Saint Germain Champions League voetbalshirts zijn deze week onder het label van Jordan Brand uitgebracht. Niet de swoosh van Nike staat op de rechter borst van de voetbalshirts, maar de jumping man van het door Michael Jordan opgerichte merk. Jordan Brand is uiteraard wel onderdeel van het merkenportfolio van Nike Inc. Vandaag werd bekend dat de samenwerking tussen Paris Saint Germain en Jordan Brand betrekking heeft op meerdere seizoenen. PSG en Jordan Brand lanceren in ieder geval nog in 2019-2020 en 2020-2021 een voetbalshirt en een collectie met het logo van het van origine basketbalmerk. Het betreft dus in ieder geval een samenwerking van drie seizoenen!

Er wordt verwacht dat ook de Champions League tenues voor 2019-2020 en 2020-2021 onder het label van Jordan Brand uitgebracht worden. Het is dit seizoen voor het eerst dat het basketbalmerk op een voetbalshirt prijkt. De reden hiervoor is de sterke band tussen het merk en de stad Parijs, welke beide bekend staan om het sterke gevoel voor fashion. Uiteraard gaat voor niks de zon op. Nike en Paris Saint Germain hopen met de nieuwe Jordan X PSG collectie zo’n 200 miljoen euro extra per jaar te verdienen. Deze verdiensten worden door beide partijen gedeeld. PSG eigenaar Nasser Al Khelaifi is uiteraard erg verheugd met de deal tussen beide partijen: ‘’Het is fantastisch welke impact deze collectie heeft. Dat is waarom ik iedereen vertel zich niet druk te maken. Onze inkomsten zullen stijgen. Er is nog veel werk te doen, maar het is zeker dat de samenwerking tussen Jordan en Paris Saint Germain snel veel inkomsten gaat opleveren, nu en in de toekomst.’’

Wij zijn in ieder geval enthousiast over de nieuwe PSG X Jordan Brand collectie voor 2018-2019. We hebben over deze vette collectie al een aantal blog geschreven. Check snel alles over het:
Paris Saint Germain Champions League voetbalshirt van Jordan of het
Paris Saint Germain Champions League keepersshirt 2018-2019 of het
Paris Saint Germain Champions League trainingspak voor 2018-2019 of het
Paris Saint Germain X Jordan joggingspak

Check hieronder bovendien nog een aantal gave afbeeldingen van de collectie. Deze nieuwe Paris Saint Germain X Jordan collectie kan je exclusief bestellen in de officiële NIKE SHOP!

of DEZE SHOP!