14 september 2018

Paris Saint Germain Champions League keepersshirt 2018-2019

Als onderdeel van de speciale Champions League collectie hebben Nike en PSG een speciaal keepersshirt uitgebracht. Dit keepersshirt wordt door de keepers van Paris Saint Germain, waaronder Areola en Buffon, gedragen tijdens de Champions League wedstrijden van 2018-2019. In het miljardenbal neemt de Franse kampioen het op tegen Liverpool, Napoli en Rode Ster Belgrado. Op deze shirts staat niet de swoosh van Nike, maar het logo van Jordan Brand. Het merk van Michael Jordan is onderdeel van het merken portfolio van het Amerikaanse sportmerk. Jordan Brand heeft een sterke band met de stad Parijs en staat voor het eerst met het logo op een voetbalshirt! Check hieronder alle details van het nieuwe keepersshirt van de Parijzenaren.

Paris Saint Germain x Jordan Brand keepersshirt

Qua template wijkt het keepersshirt van PSG niet af van het template dat door Nike veelvuldig voor de voetbalshirts van 2018-2019 gebruikt is. Het nieuwe keepersshirt van Paris Saint Germain is namelijk geïnspireerd door het Vapor template van het merk. Het shirt is fel rood, zelfs bijna tegen het donker roze aan, en bevat een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. De binnenkant van het shirt een taping in de kleuren van het Jordan logo. Deze taping is verdeeld in dunnere witte, zwarte en een rode band. Aan de binnenkant van de hals prijkt ook de naam van de stad: PARIS. In de A van de stad is de ‘’jumping man’’ uit het logo van het van origine basketbalmerk verwerkt. Dit logo prijkt ook in het zwart op de rechter borst. De andere borst van het shirt is uitgerust met het logo van PSG in het zwart/fel rood. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de dunne, verticale strip van de bovenkant naar de onderkant van het shirt. Deze strip is geïnspireerd door de band van het thuisshirt van de club. De band wordt onderbroken door het logo van hoofdsponsor Fly Emirates. Een ander kenmerk van het Nike Vapor template zijn de zigzagstrepen over de schouders en mouwen van het voetbalshirt. Deze banen zijn ook op het Champions League keepersshirt van Paris aanwezig.

De zigzagstrepen bevinden zich daarnaast aan de zijkanten van het keepersbroekje. Dit broekje is ook fel rood en ook uitgerust met het Jordan Brand logo en het PSG embleem. Deze logo’s komen ook weer terug op de fel rode kousen. Het gehele PSG tenue is ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie voor een optimale prestatie. Onderdeel van deze nieuwe Jordan X PSG collectie zijn ook de speciale Champions League voetbalshirts en een opvallend trainingspak!

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe keepersshirt dat vanaf nu gedragen wordt door keepers Areola en Buffon. Wil je ook in stijl keepen? Check hieronder waar je het keeper shirt exclusief kunt bestellen!

Paris Saint Germain keepersshirt bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online SHOP. Het shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 90,-. In de onderstaande webshop kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen! Directe levering!

Bestel het nieuwe keeper shirt exclusief in DEZE SHOP!  (inclusief officiële Buffon & Areola bedrukking)

of in de NIKE SHOP!