25 juli 2017

Palermo voetbalshirts 2017-2018

Palermo heeft inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. Eerder deze maand maakten de club en de nieuwe kledingsponsor, Legea, de nieuwe shirts bekend. Legea vervangt JOMA als kledingsponsor. Beide partijen tekenden een meerjarige overeenkomst. Joma was sinds 2014-2015 kledingsponsor van de Italiaanse club. Legea is overigens geen onbekende voor de club. Eerder verzorgde het Italiaanse sportmerk al in het seizoen 2010-2011 en 2011-2012 de tenues en trainingskleding van de naar de Serie B gedegradeerde club. Palermo eindigde afgelopen seizoen als negentiende in de Serie A, waardoor het degradeerde naar de Serie B. Check hieronder alle informatie over het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt.

Palermo thuisshirt 2017-2018

Het Palemero shirt is zoals altijd roze en wordt gekenmerkt door de diagonale, flitsende strepen over de borst. Deze strepen symboliseren de vleugels van de adelaar uit het logo van de club. Ook de onderkant van het shirt bevat een watermerk van de adelaar. Verder bevat het shirt zowel zwarte als gouden accenten. Deze accenten zijn te vinden in de achterkant van de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter schouder bevat het logo van de nieuwe kledingsponsor en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en roze kousen met zwarte en gouden details.

Palermo uitshirt

Het nieuwe Palermo uitshirt voor 2017-2018 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne roze, verticale pinstripes over het shirt. Bovendien bevatten de schouders een roze band. Ook dit shirt bevat een v-hals met aan de binnen- en achterkant roze en zwarte details. De mouwen zijn wit met een zwarte bies. De logo's van de club en Legea staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met zowel zwarte als roze details. Deze kleuren komen ook weer terug in de broekjes en kousen.

Palermo 3e shirt 2017-2018

US Palermo heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit shirt heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is zwart, met roze pinstripes. Verder komen de roze accenten terug in de bies en de strepen over de schouders. Ook de achterkant van de hals bevat een roze band. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met roze accenten. Ook de kousen hebben weer deze kleuren.

De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Diamanti, Cionek, Nestorovski, Rispoli en andere sterren. Het nieuwe Palermo voetbalshirt kan je vooralsnog alleen kopen in de online SHOP van de club. Check andere Palermo producten in deze online winkel!