21 augustus 2018

Palermo voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe tenues van de Italiaanse club US Palermo zijn inmiddels ook officieel gepresenteerd door kledingsponsor Legea en de club. Palermo eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Serie B en had bijna een ticket naar het hoogste niveau bemachtigd. In de finale van de play-offs was Frosinone echter te sterk voor de Rosanero, waardoor de Italiaanse club ook dit seizoen weer in de Serie B speelt. Kledingsponsor Legea en de club van trainer Stellone lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club. Check hieronder de details!

Palermo thuisshirt 2018-2019

Het thuisshirt van Palermo is zoals altijd rode en bevat een ronde hals met een opstaande kraag. Deze kraag is zwart met gouden accenten. De gouden accenten zijn dit seizoen een ode aan het 120 jarig bestaan van de club. Palermo werd namelijk in 1898 opgericht. Deze details komen ook terug in de taping over de mouwen en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart/goud. Hetzelfde geldt voor de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Het logo van Legea prijkt op de rechter borst en de andere borst bevat het iconische logo van de club. De achterkant van het shirt is net onder de nek uitgerust met de naam van de club. Het nieuwe Palermo tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een gouden strip. De onderkant van het broekje bevat een roze band. In de kousen van het thuistenue komen ook alle kleuren terug.

Palermo uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Palermo is dit seizoen wit met een zwarte en roze band onder de borst. Dit design is geïnspireerd door de tenues van Palermo uit de jaren '70. Verder heeft het uitshirt hetzelfde template als het thuisshirt. De opstaande kraag is een combinatie van zwart en roze en deze kleuren zijn ook weer te vinden in de bies en taping over de mouwen. De logo's van Legea en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uitshirt wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zwarte en roze details. Daarnaast heeft de club dit seizoen een 3e tenue. Dit shirt wordt vooral gedragen in de uitwedstrijden in de Italiaanse beker, de Coppa Italia. Het shirt is zwart met een rechte hals met daaronder een roze v-design. Ook dit tenue heeft een roze taping aan de zijkanten en over de mouwen. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met een roze taping. Ook de kousen hebben deze kleuren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Nestorovski, Rispoli, Chochev, Jajalo, Embalo en andere sterspelers.

Palermo voetbalshirt bestellen

Het nieuwe tenue van US Palermo kan je vooralsnog alleen bestellen in de online clubshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek naar een retro shirt of een goedkoop t-shirt van de Italianen? Check het in deze winkel of deze SHOP!