Palermo voetbalshirts 2019-2020

Palermo en kledingsponsor Kappa hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Deze tenues draagt Palermo tijdens de Serie D en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. De Rosanero zijn afgelopen zomer door de Italiaanse voetbalbond namelijk terug gezet naar de Serie D, omdat de club niet de noodzakelijke financiële documenten kon overleggen om een proflicentie te krijgen. De club werd deze zomer bovendien overgenomen door twee ondernemers om een doorstart te maken, waardoor de club ook een nieuwe naam heeft: Societa Sportiva Dilettantistica Palermo. De club speelt haar thuiswedstrijden nog wel in het Stadio Renzo Barbera. 

Palermo thuisshirt 2019-2020

Om deze reden duurde het ook even voordat de nieuwe tenues van Palermo gelanceerd konden worden. Daarnaast werd er afgelopen maand een contest uitgeschreven, waarbij fans konden kiezen tussen zes mogelijke nieuwe thuistenues van Palermo. Één van de zes voetbalshirts is het geworden. Het nieuwe Palermo thuisshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1973-1974. Dit is het jaar waarin de club de finale van de Coppa Italia behaalde, maar uiteindelijk na strafschoppen verloor van Bologna. Het nieuwe Palermo tenue is natuurlijk overwegend roze en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale gradiënt strepen over de borst. Het tenue is bovendien uitgerust met zwarte accenten. De V-hals van het tenue is zwart en hetzelfde geldt voor de gevouwen kraag. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. Aan de onderkant van het tenue bevindt zich verder een speciale graphic print. Dit betreft een print van de vleugels van de adelaar uit het nieuwe clubloog van Palermo. Het logo van de Italiaanse club prijkt op de linkerborst en de andere borst bevat, evenals de mouwen, het embleem van kledingsponsor Kappa. Het thuistenue van Palermo wordt ook dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en roze kousen.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe Palermo voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Accardi, Santana, Martinelli, Lancini en andere sterspelers.

Palermo voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Palermo voetbalshirt kun je vanaf nu alleen bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is € 79,95. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt of t-shirt van Palermo? Check het dan in de onderstaande winkels. Deze bestel je namelijk al vanaf € 24,95! Of check het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Palermo voetbalshirt in deze SHOP 

of deze winkel! 

Palermo voetbalshirt 2019-2020