Palermo voetbalshirts 2020-2021

De Italiaanse club Palermo heeft in samenwerking met kledingsponsor Kappa ook de nieuwe Palermo voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. Sinds dit jaar is de naam van de in 2019 failliet verklaarde club gewijzigd in Palermo FC. Bij de doorstart in 2019 had de club nog de naam Società Sportiva Dilettantistica Palermo. Palermo speelt dit seizoen haar wedstrijden in de Serie C, het derde niveau van Italië. Sinds vorig seizoen is het Italiaanse sportmerk Kappa de kledingsponsor van de ''Rosanero.''

Palermo thuisshirt 2020-2021

Het Palermo thuisshirt 2020-2021 is zoals altijd overwegend roze en wordt gekenmerkt door een watermerk aan de linkerzijde van de onderkant van het tenue. Hierin zijn de vleugels van de adelaar uit het clublogo verwerkt. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een rechte hals met daaronder een zwart v-design. De gevouwen kraag van het voetbalshirt is ook zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Kappa en de linkerborst bevat de badge van de Italiaanse voetbalclub, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Renzo Barbera. Een klein detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt de tekst: #siamoAuile. In de nek op de achterkant van het tenue staat de naam van de club. Dit seizoen staan er weer verschillende sponsors op de tenues van Palermo FC, namelijk Gruppo Arena, Bistaten en Gagliano. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een roze taping. De kousen zijn ook geheel zwart.

Palermo uitshirt 2020-2021

Het Palermo uitshirt 2020-2021 is geheel zwart en bevat dit jaar ook een all-over print. Dit betreft een print van het clublogo over het gehele tenue. Daarnaast bevat het uitshirt van Palermo FC ook roze accenten. Deze komen terug in de roze kraag en de brede band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor het detail aan de binnenkant van de hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne roze lijn en het Kappa omni logo. De kousen van het uittenue zijn roze. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Palermo voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Santana, Broh, Kanouté, Saraniti, Odjer en nog meer spelers.

De nieuwe Palermo voetbalshirts kun je momenteel alleen bestellen in de fanshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of hoodies van de Rosanero? Check het in deze fanshop! 

Palermo thuisshirt 2020-2021

Palermo thuisshirt 2020-2021