Palermo 4e voetbalshirt 2021-2022

De Italiaanse Serie C club Palermo FC heeft vorige week in samenwerking met kledingsponsor Kappa het Palermo FC 4e voetbalshirt 2021-2022 gepresenteerd. Dit tenue wordt door de ‘’Rosanero’’ in een aantal uitwedstrijden gedragen in de tweede seizoenshelft van 2021-2022. Palermo FC is sinds 2020 een doorstart van de Italiaanse club US Palermo en speelt sinds dit seizoen op het derde niveau van Italië. Kappa is sinds 2019 de kledingsponsor van Palermo FC en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de productie van het design van alle Palermo FC voetbalshirts 2021-2022.

Het Palermo FC 4e voetbalshirt 2021-2022 is volledig zwart en bevat een sublimatieprint van alle logo’s uit de historie van de club. ‘’I Rosanero’’ werd op 1 november 1900 opgericht en heeft sindsdien meer dan tien verschillende logo’s gehad. Uiteraard bevat het tenue ook roze accenten. De ronde hals bevat een dunne roze lijn en dit detail komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het tenue is ook uitgerust met gouden accenten, welke verwijzen naar het 120 jarig bestaan van de club. De ronde hals bevat een gouden lijn en ook de band aan de onderkant van de mouwen bevat deze lijn. Bovendien zijn alle logo’s op het Palermo FC vierde tenue goud. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Kappa en de linkerborst bevat het logo van de club. De linker onderkant van het tenue is uitgerust met een label, waarin de logo’s van de club en Kappa ook zijn verwerkt. Van het tenue zijn slechts 1000 items geproduceerd. In het label staat dan ook het productienummer. Op de tenues die door de spelers gedragen worden staan ook de logo’s van de sponsors: Bisaten, Gruppo Arena, Nuova Sicilauto, Sicilgesso & Gagliano Gioielli. Het tenue wordt gecompleteerd door een goud voetbalbroekje met aan de onderkant een roze en zwarte band. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een gouden en roze band. De logo’s van Kappa en de club op de sokken zijn ook goud. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Palermo 4e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Brunori, Soleri, Fella, Valente, Accardi, Silipo en andere spelers.

De nieuwe FC Palermo voetbalshirts kun je momenteel alleen bestellen in de fanshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of hoodies van de Rosanero? Check het in deze fanshop! 

Palermo 4e voetbalshirt 2021-2022