4 augustus 2022

Palermo FC voetbalshirts 2022-2023

De Italiaanse voetbalclub Palermo FC en kledingsponsor Kappa hebben vandaag de nieuwe Palermo voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt ''I Rosanero'' de Serie B en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Palermo eindigde vorig seizoen als derde in Serie C en promoveerde door de play-offs te winnen. Ook dit jaar is Kappa weer verantwoordelijk voor het design van de Palermo voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2019 kledingsponsor van de Italiaanse voetbalclub en was dit eerder al in de periode 1996-1999.

Palermo FC thuisshirt 2022-2023

Het Palermo FC thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '50. Uiteraard is het voetbalshirt roze en dit jaar bevat het tenue een all-over camo print. Het tenue wordt vooral gekenmerkt door de retro kraag met touwtjes. De kraag is zwart/roze en deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de baan aan de onderkant van het tenue. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Kappa en de linkerborst het clublogo. Op het midden van de tenues staan de logo's van DECO en Bistaten. De linkermouw is uitgerust met het logo van L.T. Costruzione. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het motto van de Italiaanse club: #SIAMOARUILE. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een gouden en roze lijn. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een roze vlak.

Palermo FC uitshirts 2022-2023

Het Palermo FC uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de voetbalshirts van het seizoen 1973-1974. Dit voetbalshirt is zwart en bevat zowel aan de rechterkant als de linkerkant twee verticale roze banen. Verder bevat dit voetbalshirt een gevouwen kraag in het roze/zwart. Daarnaast is het tenue uitgerust met een rechte hals met daaronder een roze V. De mouwen worden aan de onderkant afgesloten door een roze/gouden lijn. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de details. Het uittenue wordt gecompleteerd door hetzelfde voetbalbroekje en dezelfde kousen als het thuistenue. In sommige uitwedstrijden draagt Palermo FC het 3e voetbalshirt. Het Palermo 3e voetbalshirt 2022-2023 is wit en bevat een all-over print, geïnspireerd door de Oliva dì Palermo / Santa Rosalia, een beeld in de stad. De all-over print van rozen is roze en heeft een Barok stijl. Deze print is gecreëerd door kunstenaar TvBoy. De retro kraag van dit voetbalshirt is zwart/goud en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het voetbalshirt. De logo's van Kappa en de club op dit tenue zijn goud en alle sponsorlogo's zijn zwart. Het voetbalbroekje van dit tenue is wit met ook een all-over rozenprint. Deze broekjes bevatten aan de onderkant een zwart/roze band. De kousen zijn wit met zwarte en roze details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Palermo FC voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Brunori, Soleri, Floriano, Luperini, Damiani, De Rose en nog meer spelers. De nieuwe FC Palermo voetbalshirts kun je momenteel alleen bestellen in de fanshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of hoodies van de Rosanero? Check het in deze fanshop! 

Palermo thuisshirt 2022-2023

Palermo uitshirt 2022-2023

Palermo FC 3e voetbalshirt 2022-2023

Palermo voetbalshirts 2022-2023