7 juli 2016

Palermo voetbalshirts 2016-2017

De Italiaanse voetbalclub Palermo heeft samen met kledingsponsor Joma de nieuwe voetbalshirts officieel bekend gemaakt. De Rosanero is opgericht in 1898 en speelt op dit moment in de Serie A. Thuisbasis van Palermo is Stadio Renzo Barbera. Samen met de Spaanse kledingsponsor Joma heeft de Italiaanse club het thuis-, uit- én 3e shirt gepresenteerd. Joma is sinds het seizoen 2014-2015 de kledingsponsor van Palermo. Sinds 1907 heeft het Palermo thuisshirt de kleur roze, zo ook dit jaar. Ook het uitshirt 2016-2017 heeft enkele roze details. Door deze roze kleur heeft US Palermo de bijnaam Rosanero gekregen. US Palermo eindigde het seizoen 2015-2016 op een zestiende plaats en speelt hierdoor ook dit seizoen weer in de Serie A. Enkele sterspelers van de Italiaanse voetbalclub zijn Franco Vazquez, Alberto Gilardino en Thiago Cionek.

US Palermo thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Palermo thuisshirt voor het seizoen 2015-2016 draagt traditioneel de roze kleur. De roze kleur van het voetbalshirt wordt gecombineerd met enkele zwarte en gouden details. Deze kleuren zijn goed te zien bij de moderne v-hals. De v-hals is zwart met een dun gouden streepje. De reliëf print op de bovenste gedeelte aan de voorkant van het Palermo shirt is gebaseerd op de vleugels van de adelaar. Deze adelaar zien we terug op het logo van US Palermo. De logo van de club staat op de linkerborst, aan de andere kant is de naam van kledingsponsor Joma te zien. Ook dit jaar speelt US Palermo zonder hoofdsponsor op de voetbalshirts.

US Palermo uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Palermo uitshirt voor het seizoen 2015-2016 heeft net als vorig jaar een witte kleur. De moderne v-hals van dit witte Palermo uitshirt heeft een roze kleur met aan de voorkant een zwarte afwerking. Als toevoeging heeft dit shirt op de linkerborst een grote roze en zwarte baan. Tussen deze twee banen loopt een dun goud ranje. Op deze banen is het logo van Palermo geplaatst. Aan de andere kant de naam van de Spaanse kledingsponsor Joma.

US Palermo 3e shirt 2016-2017

Net als vorig seizoen heeft Joma een 3e shirt ontworpen. Het Palermo 3e shirt 2016-2017 is volledig zwart en heeft enkele gouden details. Deze details zijn terug te vinden op de ronde hals van het shirt en de naam Joma is ook in het goud. Daarnaast is het logo van Palermo in het goud gestoken. Dit logo is het oude logo welke de club uit Italië gebruikte in de jaren '80. Het 3e shirt heeft net als vorig jaar dit oude logo gekregen. Het oude logo met de adelaar is ook als watermerk aan de onderkant te zien.

Palermo voetbalshirt kopen

Het nieuwe Palermo shirt voor 2016-2017 kan je voor volwassenen vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shops. Hier kan je zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt van de Italiaanse club kopen.  De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95. In deze shops kan je het Palermo shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Check ook het overzicht met beschikbare Palermo producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Palermo voetbalshirt in deze officiële PALERMO STORE

of deze officiële SHOP!

Palermo -tenues -2016-2017

Palermo -voetbalshirts -2016-2017