1 juli 2015

Palermo voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse voetbalclub Palermo zijn officieel gelanceerd. US Città di Palermo is opgericht in 1898 en komt op dit moment uit in de Serie A. De voetbalclub uit Sicilie speelt haar thuiswedstrijden in Stadio Renzo Barbera. Samen met shirtsponsor Joma zijn de voetbalshirts gepresenteerd. En uiteraard is het thuisshirt in het roze. Ook heeft Joma het uitshirt met roze details voorzien. In 1907 veranderde de club van naam en de teamkleuren werden sinds die verandering roze en zwart. Sindsdien is het thuisshirt altijd in het roze, vandaar ook de bijnaam van de club: Rosanero. Bij Palermo staat onder andere oud-NEC speler Edgar Barreto onder contract.

Palermo thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe thuisshirt van Palermo voor 2015-2016 is zoals traditioneel in het roze met enkele zwarte details. Dit zijn de kleuren welke sinds 1907 door de Italiaanse club worden gebruikt. Joma heeft een modern ronde hals ontworpen met een klein zwart streepje. De mouwen bevatten enkele zwarte driehoekige vlakken. Op de linkerborst is het embleem van Palermo te vinden met daarop de bekende adelaar. Deze adelaar is ook als watermerk op de voorkant van het voetbalshirt te zien. Aan de binnenkant van de kraag staat de slogan 'Rosa come il dolce, nero come l'amaro, dal 1907 i nostri colori" (roze als het zoete, zwart het bittere, sinds 1907 onze kleuren). Op de achterkant van het Palermo shirt de tekst U.S. Città di Palermo. Het voetbalbroekje en kousen welke bij dit Palermo tenue horen zijn in het zwart.

Palermo -thuisshirt -2015-2016

Palermo uitsshirt 2015-2016

Het nieuwe Palermo uitshirt voor het seizoen 2015-2016 heeft een strak design. Het Palermo shirt van shirtsponsor Joma is voornamelijk wit met op de voor- en achterkant verticale strepen. De strepen beginnen aan de bovenkant in het roze en aan de onderkant in het zwart. Een diagonale witte lijn zorgt voor een scheidingslijn tussen beide kleuren. Een design welke lijkt op het embleem van Palermo. Het embleem is te vinden op de linkerborst. Rechts daarvan de naam van de shirtsponsor Joma. De zwarte en roze accenten zijn ook terug te vinden op de ronde hals en de biesjes. De linkerkant van de kraag en het biesje zijn in het zwart. De rechterkant van de kraag en het biesje zijn in het roze. Op de achterkant van het Palermo uitshirt de tekst U.S. Città di Palermo. Erg strak design van dit Palermo uitshirt 2015-2016. Het voetbalbroekje en de kousen zijn ook in het wit.

Palermo -uitshirt -2015-2016


Palermo 3e shirt 2015-2016

Palermo en Joma hebben ook een derde shirt ontworpen. Joma heeft een frisse groene kleur gekozen voor de Italiaanse club uit Sicilie. Deze groene kleur wordt bij het 3e shirt gecombineerd met een fluorescerende kleur geel. De ronde kraag en de biesjes bevat een dun geel streepje. Het meest opvallende bij dit Palermo 3e shirt is het oude adelaar logo op de linkerborst. Deze adelaar schitterde in de jaren '80 op de Palermo voetbalshirts. Een mooi gebaar om het moderne met het traditionele te combineren. Op de achterkant van dit Palermo shirt de tekst U.S. Città di Palermo.

Palermo -3e -shirt -2015-2016

Palermo voetbalshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe voetbalshirts van Palermo voor 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Palermo shop van Subside sports evenals andere voetbalshirts van Italiaanse clubs, zoals Juventus, AC Milan, Inter Milan, AS Roma en Napoli. Check ook het overzicht met beschikbare Palermo producten in het overzicht hiernaast, zoals het Palermo retro shirt van COPA en het retro trainingsjack van Pouchain. Directe levering en gratis verzending!