OSC Lille voetbalshirts 2019-2020

OSC Lille en New Balance hebben deze week de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. Lille eindigde op een knappe tweede plek in de Franse competitie afgelopen seizoen, dus speelt in deze tenues niet alleen de wedstrijden in Ligue 1, maar ook de Champions League wedstrijden. Sinds de zomer van 2015 is New Balance kledingsponsor van OSC Lille en ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk verantwoordelijk voor de tenues van ''Les Dogues.''

OSC Lille thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe OSC Lille thuisshirt voor 2019-2020 heeft een opvallend design. Het tenue is geïnspireerd door de rauwheid en creatieve energie van de street art in Lille. Het voetbalshirt bevat een all-over gradiënt print van kleine strepen en stippen. Deze print is geheel in stijl van de kleuren van OSC Lille: blauw/wit/rood. De bovenkant van het voetbalshirt is verder navy blauw en de onderkant is rood. De mouwen zijn ook donkerblauw en bevatten een speciale graphic in stijl van het New Balance logo. Het tenue van Lille bevat verder een ronde hals met knoopje en op de borst staan de logo's van de club en New Balance. Hoofdsponsor Boulanger prijkt op het midden van de Lille tenues. De achterkant van het tenue bevat in de nek een print van een waterlelie. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en ook de kousen hebben deze kleur. 

OSC Lille uit shirt en tenue 2019-2020

Het uitshirt van OSC Lille is geïnspireerd door de historische vlag van Vlaanderen. Dit voetbalshirt is geel met een zwarte band in de mouwen. Ook de logo's van de club, New Balance en Boulanger zijn zwart. Het uittenue van Lille is bovendien uitgerust met een V-hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/gele kousen. Lille heeft ook een 3e shirt, waarin het met name de uitwedstrijden in de Franse beker of in Europa speelt. Dit voetbalshirt is wit met een patroon van dunne, blauwe strepen, die zich vormen rondom het logo van Lille. Deze banen hebben dan ook het hexagonpatroon van het logo van OSC Lille. Dit voetbalshirt is uitgerust met een ronde hals met subtiele rode lijn. Ook de graphic aan de onderkant van de mouwen is rood, evenals het New Balance logo. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe OSC Lille voetbalshirts, welke vanaf nu worden gedragen door spelers als Mendes, Koné, Bamba, Leao en andere sterspelers.

Lille OSC voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van OSC Lille kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. In deze winkels kun je het tenue van Lille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Lille OSC voetbalshirt in deze SHOP!

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

Lille thuisshirt 2019-2020

OSC Lille uitshirt 2019-2020

OSC Lille 3e shirt 2019-2020