17 augustus 2021

OSC Lille derde wedstrijdshirt 2021-2022

De regerend kampioen van Frankrijk heeft haar nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor New Balance. Het nieuwe derde wedstrijd tricot wordt gedragen in de wedstrijden in de Ligue une, Coupe de France en in de Champions League gedurende het seizoen 2021-2022. New Balance is sinds het seizoen 2016-2017 de trotse kledingsponsor van de Franse club. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van OSC Lille? Check de details hieronder!

OSC Lille derde wedstrijdshirt 2021-2022

Vorig seizoen was het derde wedstrijdshirt van OSC Lille een stijlvol wit tenue. Dit seizoen is het compleet het tegenovergestelde. OSC Lille speelt aankomend seizoen in een compleet zwart tricot. Dit shirt heeft een interessante all-over print welke in een grijze tint op de voorkant van het shirt te vinden is. Deze all-over print is geïnspireerd op de legendarische citadel in de stad Lille. Het nieuwe tricot heeft een ronde hals, aan de binnenkant van de kraag is een sponsoruiting van New Balance te vinden. Het logo van het Amerikaanse sportmerk is ook te vinden op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van OSC Lille. Het logo is in monochrome en rood van kleur. Wat ons betreft een schitterende combinatie met de zwarte body van het shirt. In de achterkant van de kraag staan de initialen van de Franse kampioen terug te vinden ‘’LOSC’’ staat hier geschreven. Op de buik van het shirt staat de naam van shirtsponsor Boulanger. Boulanger staat sinds 2019 als hoofdsponsor op het shirt voor deze periode was het de subsponsor en kwam de naam terug op de mouwen van het tricot van de club uit Lille. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van OSC Lille wordt gecompleteerd door met een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Ook hierop zijn de uitingen van club en kledingsponsor terug te vinden. Check hieronder nog meer foto’s van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als: Celik, Botman, Sanches, Bamba, Yazici, Ikoné, David en nog veel meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt van Lille voor het seizoen van 2021-2022.

OSC Lille voetbalshirts bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van OSC Lille is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen iets goedkoper € 64,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van OSC Lille. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Lille voetbalshirt in DEZE SHOP

Of in DEZE WEBWINKEL