OSC Lille 3e voetbalshirt 2020-2021

Met de lancering van het nieuwe OSC Lille 3e voetbalshirt is de collectie voor 2020-2021 compleet. Eerder lanceerden de club en New Balance namelijk al het thuisshirt en uitshirt van de Franse club. Het 3e shirt of alternatieve uitshirt wordt door ‘’Les Dogues’’ vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Franse beker (de Coupe de France) en in de Europa League dit seizoen.

Wit OSC Lille uitshirt 2020-2021

Het nieuwe OSC Lille 3e shirt heeft een vrij fris design. Het voetbalshirt is geheel wit met zowel lichtblauwe als rode details. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de kleuren van de Franse vlag en ook een eerbetoon aan de clubkleuren van Lille. De band aan de onderkant van de rechter mouw bevat een zwart vlak met daarnaast flitsende strepen in het lichtblauw. De andere mouw is uitgerust met een zwarte band en dunne, rode strepen aan de onderkant van de mouwen. Het design van deze strepen is weer geïnspireerd door de strepen die verwerkt zijn in de N van het logo van kledingsponsor New Balance. Verder is het OSC Lille 3e tenue uitgerust met een ronde hals met aan de binnenkant een zwarte taping. In deze band is aan de binnenkant van de hals het woordmerk van de Amerikaanse kledingsponsor verwerkt en de andere kant bevat de bijnaam van de club: Les Dogues. Alle logo’s op het OSC Lille 3e shirt zijn ook zwart. De rechterborst bevat het logo van New Balance en de andere borst het logo van de in 1902 opgerichte club. Hoofdsponsor Boulanger staat op het midden van de Lille tenues. In deze logo’s is een speciaal 3D effect verwerkt. Het 3e tenue van de Franse club wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met dezelfde 3D logo’s. De kousen zijn wit met een zigzagband, waarin het logo van het sportmerk en de initialen van de club verwerkt zijn: NB & LOSC.

Alle tenues van New Balance zijn dit seizoen weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het alternatieve uitshirt van Lille, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Yilmaz, Renato Sanches, Yazici, Weah, Ikone, Celik en nog meer sterspelers.

Lille OSC 3e shirt bestellen

Het nieuwe OSC Lille 3e shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. In deze winkels kun je het tenue van Lille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Lille OSC voetbalshirt in deze SHOP!

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

OSC Lille 3e shirt 2020-2021