6 augustus 2020

OSC Lille uitshirt 2020-2021

OSC Lille en kledingsponsor New Balance hebben na het nieuwe thuisshirt nu ook het nieuwe Lille uitshirt 2020-2021 uitgebracht. In dit voetbalshirt speelt het team van trainer Christophe Galtier de Ligue 1, Coupe de France en Europa League wedstrijden in 2020-2021. De club eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Franse competitie en speelt dus opnieuw Europees voetbal. New Balance is sinds 2016 kledingsponsor van de Franse club en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe Lille tenues.\

OSC Lille uit shirt en tenue 2020-2021

Het OSC Lille uitshirt 2020-2021 is dit jaar zwart en bevat over de voorkant een opvallende print van dunne witte en rode vijfhoeken. Deze stippen hebben wat weg van een sterrenregen, maar zijn geïnspireerd door de de vorm van het logo van ''Les Dogues.'' Bovendien is het tenue een eerbetoon aan het het nachtleven van de stad en de cultuur van zelfexpressie in Lille. Verder is het Lille uittenue dit seizoen uitgerust met een ronde hals en staan alle logo's in het wit op het voetbalshirt. De rechterborst bevat het logo van New Balance en de andere borst het clublogo. Op het midden van het tenue staat sponsor Boulanger. De achterkant van de hals bevat een opening en onder de opening is de naam van New Balance verwerkt. De andere kant bevat de bijnaam van de club: Les Dogues. De achterkant van het Lille uitshirt is verder geheel zwart. Hetzelfde geldt voor het voetbalbroekje van het uittenue waarop ook de logo's van de club en New Balance staan. De kousen zijn volledig zwart met op het midden een zigzag band in het wit, waarin het New Balance logo en de initialen van de club verwerkt zijn. Alle tenues van New Balance zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling.

New Balance manager Kenny McCallum reageert nog op het design van het tenue: ''Muziek en het nachleven staan synoniem voor de stad Lille. Dit vormde dan ook de inspiratie voor het Lille uitshirt 2020-2021. Zowel op het gebied van performance als design is het een perfect tenue voor komend seizoen.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe OSC Lille uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Renato Sanches, Yilmaz, Yazici, Botman, Soumaré, Celik, Ikone en nog meer sterspelers.

Lille OSC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe OSC Lille uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. In deze winkels kun je het tenue van Lille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Lille OSC voetbalshirt in deze SHOP!

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

OSC Lille uitshirt 2020-2021