OSC Lille 4e voetbalshirt 2023 ode aan regio

OSC Lille en kledingsponsor New Balance hebben vandaag een 4e voetbalshirt aan de collectie voor het seizoen 2022-2023 toegevoegd. In het nieuwe OSC Lille 4e voetbalshirt 2022-2023 spelen ''Les Dogues'' een aantal Ligue 1 uitwedstrijden in de tweede seizoenshelft. Het nieuwe tenue is weer in samenwerking met kledingsponsor New Balance gepresenteerd. Het Amerikaanse sportmerk, dat ook de kledingsponsor van AS Roma en FC Porto is, is sinds medio 2016 de kledingsponsor van de Franse club.

Een ode aan Noord-Frankrijk

Wanneer OSC Lille het veld betreedt, staat heel Noord Frankrijk in rep en roer en achter ''Les Dogues''. Het nieuwe OSC Lille 4e voetbalshirt 2023 is een eerbetoon aan het territorium van de club, een mix van heritage en toekomst, moderniteit en traditie. Het OSC Lille 4e voetbalshirt 2023 heeft een crème kleurige tint. Deze kleur symboliseert de kleur van wol en ruwe katoen. De driehoek Lille-Roubaix-Tourcoing was vroeger het hart van spinnerijen en textielfabrieken. Met dit initiatief willen de club en New Balance een sterk eerbetoon brengen aan het rijke textielverleden van haar grondgebied en de textielindustrie in de 19e en 20 eeuw. Het nieuwe OSC Lille 4e voetbalshirt bevat ook een all-over print van driehoeken, die naar het noorden wijzen. Deze driehoeken hebben een design van flitsende blauwe en rode strepen, wat natuurlijk de clubkleuren van OSC Lille zijn. De beige sterren op het tenue staan symbool voor een kompas. De binnenkant van de hals bevat ook nog een verwijzing naar het territorium van de Franse voetbalclub. Hier staat de tekst: ''Nous sommes le Nord'' (Wij zijn het Noorden). Op de rechterborst staat het logo van New Balance in het navy blauw en op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van CAZOO in dezelfde kleur. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Het OSC Lille vierde voetbalshirt bevat een ronde hals en de onderkant van de mouwen bevat een brede beige band. Het OSC Lille vierde tenue wordt gecompleteerd door een beige voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en New Balance staan. De kousen zijn hebben ook een creme tint en bevatten aan de bovenkant een blauwe en rode lijn. Op het midden van de kousen staan ook de initialen van de club in het rood : LOSC.

Zoals alle tenues van New Balance zijn de OSC Lille tenues uitgerust met de NBDry technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het OSC Lille 4e voetbalshirt 2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als David, Ounas, Gomes, Weah, Bayo, Cabella, Chevalier, Bamba en nog meer spelers en check ook de andere OSC Lille voetbalshirts 2022-2023

OSC Lille voetbalshirt bestellen

Het OSC Lille 4e voetbalshirt 2023 is maar in een beperkte oplage geproduceerd. Als je dit voetbalshirt wilt bestellen, dan moet je er snel bij zijn. De andere OSC Lille voetbalshirts kun je bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) hebben de voetbalshirts een prijs van € 79,95 en voor kinderen (maten 134, 146 en 158) zijn de voetbalshirts € 69,95. 

Scoor je Lille OSC voetbalshirt in deze SHOP!

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

OSC Lille 4e voetbalshirt 2023

OSC Lille 4e voetbalshirt 2023

OSC Lille 4e voetbalshirt 2023

Detail OSC Lille 4e voetbalshirt 2023