4 juli 2016

OSC Lille voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de voetbalclub OSC Lille zijn officieel bekend gemaakt door de Franse club en kledingsponsor New Balance. Dit is het eerste tenue van OSC Lille welke is gemaakt door New Balance. Lille heeft een meerjarig contract getekend met New Balance en is de eerste Franse club welke de kleding van New Balance zal dragen. Voor deze periode was Nike kledingsponsor. In deze voetbalshirts speelt OSC Lille de Lique 1, Coupe de Lique en Europa League wedstrijden gedurende het seizoen 2016-2017. Dit omdat Lille in het seizoen 2015-2016 op een vijfde plaats is geëindigd. Net onder Nice en boven Saint Etienne. De club en New Balance hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt gelanceerd.

OSC Lille thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe OSC Lille thuisshirt 2016-2017 is een eerbetoon aan het 70 jarige bestaan van de Franse club. Het Lille shirt thuis is overwegend wit, net zoals dat was in de beginjaren van de club. De inspiratie komt uit het allereerste voetbalshirt en het shirt welke in de jaren '80 werd gedragen. Op de voorkant een rode v-vorm op de borst. De rode kleur is ook terug te vinden op de v-hals en de klassieke kraag. De rode kraag bevat tevens een dun wit lijntje. Deze kleurstelling (rood met wit lijntje) is ook te zien op de biesjes. Op de rechterborst het logo van New Balance en op de andere kant het logo van Lille LOSC. Bovendien is de binnenkant van de kraag van elk OSC Lille shirt uitgerust met een speciale tekst: ''1946 - 2016 - Il y a 70 ans - Le premier doublé... ''. Het OSC Lille thuistenue wordt compleet gemaakt een donkerblauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

OSC Lille uitshirt 2016-2017

Het Lille uitshirt 2016-2017 is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt. Echter heeft het uitshirt de kleuren zoals deze de afgelopen weken zijn gebruikt bij het thuisshirt van de Franse club. De kleuren zijn rood met donkerblauwe accenten. Op het uitshirt is ook de v-vorm op de borst te zien. De v-hals, de kraag en de biesjes zijn in het donkerblauw. Het broekje en de voetbalkousen zijn hetzelfde als van het thuistenue.

OSC Lille 3e shirt 2016-2017

New Balance heeft ook een derde tenue voor OSC Lille ontworpen. Dit 3e shirt van Lille heeft een modern design. De donkerblauwe kleur wordt gecombineerd met opzichtig groene details. De v-vorm van het thuis- en uitshirt van Lille is op dit derde shirt als watermerk op het shirt aangebracht. Het logo van New Balance is op de rechtborst te zien en het embleem van Lille op de andere kant. Beide logo's zijn in de fel groene kleur bedrukt. Zowel het voetbalbroekje als de voetbalkousen hebben dezelfde kleurcombinatie als het OSC Lille 3e shirt.

OSC Lille voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van OSC Lille kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor kinderen is € 70,- en voor volwassenen € 75,-. Hier kan je jouw OSC Lille shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Lille shirt in deze officiële shop!

of in deze Lille shop!


OSC-Lille -voetbalshirts -2016-2017