24 juni 2015

OSC Lille thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe thuisshirt van de Franse club OSC Lille is vandaag officieel gepresenteerd door kledingsponsor Nike en de Franse club. In dit voetbalshirt speelt OSC Lille de Ligue 1 en Coupe de Ligue (Franse beker) wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Omdat Lille tijdens het seizoen 2014-2015 als achtste is geëindigd in de Franse Ligue 1 speelt het komend seizoen geen Europees voetbal. Het nieuwe voetbalshirt van Lille heeft dit seizoen een vrij simpel design.

OSC Lille thuistenue 2015-2016

Het nieuwe OSC Lille thuisshirt 2015-2016 is zoals elk jaar het geval is overwegend rood. Dit jaar bestaat het voetbalshirt van de club, die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Grand Stade Lille M├ętropole in Lille, uit twee tinten rood. De voorkant van het nieuwe voetbalshirt is geheel rood en de mouwen van het voetbalshirt zijn overwegend bordeaux rood. Ook loopt er over de mouwen een bordeaux rode strip. Verder is het nieuwe shirt van Lille uitgerust met ronde hals (crew neck). De achterkant van de kraag is uitgerust met een subtiele blauwe lijn. Deze blauwe lijn komt bovendien terug in een strip over de zijkanten van het voetbalshirt van OSC Lille. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Nike in het wit. Nike is sinds het seizoen 2013-2014 kledingsponsor van Lille. Voor deze periode was Umbro nog kledingsponsor. Op de onderstaande foto's van het nieuwe OSC Lille thuisshirt staat nog geen hoofdsponsor. Deze is op het moment van schrijven nog niet bekend gemaakt. Het nieuwe OSC Lille thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan ze zijkanten een iets donkerder blauwe strip. Ook de logo's van de club en Nike staan op de shorts. De kousen van eht nieuwe OSC Lille tenue zijn overwegend rood met aan de bovenkant een blauwe band. De achterkant van de OSC Lille sokken zijn voorzien van verschillende driehoeken. Het logo van Nike staat in het wit op het midden van de Lille sokken. In deze tenues en voetbalshirt schitteren sterren als Mavubu, Boufal en Lopez. Check hieronder de foto's van het nieuwe OSC Lille thuisshirt 2015-2016 en het nieuwe OSC Lille tenue.

OSC Lille voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe OSC Lille thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Lille shop van Nike, zowel in kindermaten als in volwassen maten. Check daar binnenkort ook de geheel nieuwe trainingslijn van de Franse club. Of check het overzicht met beschikbare OSC Lille producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Lille -thuis -voetbalshirt -2015-2016

Lille -thuisshirt -2015-2016

OSC Lille Thuistenue 2015-2016

Bron: news.nike.com