29 november 2017

Olympique Lyon 3e shirt 2017-2018

Olympique Lyon heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas een nieuw derde shirt gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Franse club de resterende uitwedstrijden in de Franse competitie, beker en in de Europa League gedurende 2017-2018. Het is het tweede jaar op rij dat Lyon het derde shirt medio november/december lanceert. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 2009 namelijk kledingsponsor van de Franse club.

Zwart Olympique Lyon voetbalshirt en tenue 2017-2019

Het nieuwe derde voetbalshirt van Olympique Lyon is gebaseerd op het adidas Condivo 16 template. Het shirt is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende, dunne, horizontale strepen in het grijs/zwart over de body van het voetbalshirt. De mouwen zijn geheel zwart en dit geldt ook voor de v-hals en de banen naast de v-hals. De mouwen worden afgesloten door een grijs/witte bies en de drie adidas strepen zijn bovendien wit. De drie trademark strepen van adidas staan op dit shirt aan de zijkanten. Daarnaast bevat het shirt nog enkele details. Zo is aan de binnenkant van de kraag de leus van de club verwerkt: ''Nous sommes Olympique Lyonnais.'' Daarnaast bevat de onderkant van het shirt een tekst: ''Créé Por Nous – Porté Pour Vous.'' Dit betekent ''Gecreëerd door ons, gedragen voor jullie.'' De achterkant van het nieuwe 3e shirt bevat aan de bovenkant de iconische leeuw uit het embleem van de Franse club. Op de rechter borst staat het performance logo van adidas in het wit en de andere borst bevat het logo van de club. Sponsor VEOLIA prijkt traditiegetrouw op het midden van het voetbalshirt van Olympique Lyon.

Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het derde tenue zijn ook zwart en bevatten aan de bovenkant de drie witte adidas stripes. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de shirts uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Vanaf nu wordt dit nieuwe shirt gedragen door sterren als Tete, Depay, Traore, Fekir, Dias, Diop en andere sterren. Check hieronder nog meer foto's of check het thuisshirt en uitshirt van 2017-2018.

Olympique Lyon voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Olympique Lyon voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het shirt heeft een prijs van €84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In de onderstaande online winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Lyon 3e shirt in deze SHOP

of de online adidas WINKEL!