10 mei 2017

Olympique Lyon thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Olympique Lyon thuisshirt voor 2017-2018. Zoals we gewend zijn van de voetbalshirts van de Franse club hebben de nieuwe thuisshirts voor komend seizoen een traditioneel design. In de nieuwe shirts speelt Lyon de Ligue 1, Coupe de Ligue, Coupe de France en Europese thuiswedstrijden gedurende komend seizoen in het Parc Olympique Lyonnais. Waar het nieuwe uitshirt een wat moderner design heeft, is het thuisshirt van Lyon juist wat traditioneler. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt dat vandaag bekend werd gemaakt door kledingsponsor adidas en de club van trainer Bruno Genesio.

Direct enthousiast over het nieuwe Lyon shirt? Scoor het voor KIDS en volwassenen exclusief in deze online winkel!

Olympique Lyon thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Lyon thuisshirt en tenue voor 2017-2018 en is op het midden van het shirt uitgerust met een brede rode en blauwe, horizontale baan. Opvallend of juist onopvallend is dat de drie strepen van adidas bijna niet zichtbaar zijn. Deze staan op de schouders, maar zijn zilver. Verder is het nieuwe thuisshirt van ''La Reine'' of ''Les Gones'' uitgerust met een v-hals. De bies aan de onderkant van de mouwen is evenals de drie strepen van adidas zilver. Een uniek detail is nog te vinden aan de rechter onderkant van het tenue. Hier bevindt zich namelijk een speciale tag in de clubkleuren van Lyon met daarop de leus van de club: ''Nous sommes L'Olympique Lyonnais.'' Op de borst staan de logo's van adidas en de club. Het logo van de Duitse kledingsponsor versiert in het rood de rechter borst. Het sportmerk verzorgt al sinds 2010 de tenues en trainingskleding van de in 1899 opgerichte club. Eerder was het merk al kledingsponsor in de periode 1998-2003. Op het midden van het nieuwe thuisshirt staat opnieuw Hyundai als shirtsponsor. De hoofdsponsor is al sinds 2012 verbonden aan de club uit Lyon. Het thuistenue van Olympique Lyon wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zilveren strepen van adidas. Ook de logo's van de club en adidas zijn op de voetbalbroekjes vertegenwoordigd. De kousen van het tenue hebben dezelfde stijl als het voetbalshirt. Deze zijn overwegend wit en bevatten aan de bovenkant een blauwe en rode band. In de rode band zijn drie dunne verticale strepen in het wit verwerkt. Bovendien prijken op de sokken het adi logo en de iconische leeuw uit het clublogo van de Franse club.

Zoals alle adidas tenues is het nieuwe Lyon thuistenue uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe thuisshirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Valbuena, Memphis Depay, Lacazette, Fekir, Tolisso en nog meer sterren. Check bovendien het flitsende nieuwe uitshirt van Olympique Lyon.

Olympique Lyon voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Olympique Lyon shirt voor 2017-2018 kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit kan in de shops hieronder. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95, terwijl het tricot voor kinderen ongeveer € 69,95 is. In nog kleinere maten zijn de tenues goedkoper. In de online shops kan je het nieuwe shirt van Lyon laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de bedrukking van één van de sterren van Lyon. Wil je andere producten kopen van de club? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Lyon thuisshirt in deze SHOP

of de online adidas WINKEL!