10 mei 2017

Olympique Lyon uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Olympique Lyon uitshirt voor 2017-2018 is vandaag bekend gemaakt door adidas en de Franse Europa League halve finalist. Dit nieuwe shirt wordt door Lyon gedragen tijdens de Ligue 1, Coupe de Ligue, Coupe de France en Europese uitwedstrijden gedurende het seizoen 2017-2018. Waar de vandaag gelanceerde Manchester United uitshirts voor 2017-2018 gebaseerd zijn op voetbalshirts uit de jaren '90, zijn de nieuwe uitshirts van Lyon niet gebaseerd op historische voetbalshirts. Wel heeft het nieuwe tricot een flitsend design. Check hieronder de details van het nieuwe Lyon uitshirt.

Blauw Olympique Lyon uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Olympique Lyon uitshirt voor 2017-2018 is overwegend navy blauw. Deze kleur wordt door adidas ''NIGHT INDIGO'' genoemd. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de horizontale rode strepen, welke vanaf het logo van sponsor Hyundai naar de onderkant van het shirt lopen. Aan de bovenkant bevinden zich dunnere rode strepen en naar de onderkant worden deze banen breder, waardoor het shirt een flitsend design krijgt. Daarnaast is het nieuwe tricot van ''Les Gones'' uitgerust met een ronde hals en bevinden de drie strepen van het Duitse sportmerk zich aan de zijkanten van het tenue. Deze strepen zijn wit. Het adidas performance logo siert de rechter borst en de andere borst bevat het embleem van de in 1899 opgerichte club. Adidas verzorgt sinds 2010 de tenues en trainingskleding van de club van trainer Genesio. Op het midden van het nieuwe uitshirt staat hoofdsponsor HYUNDAI. Deze functie vervult de autofabrikant sinds 2012. De achterkant van het nieuwe Lyon shirt is geheel blauw. Het uittenue van de Franse club wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte strepen van adidas. Ook de logo's van het Duitse sportmerk en de club zijn op de broekjes vertegenwoordigd. De kousen zijn weer navy blauw en bevatten naast het logo van adi ook de initialen van de club: OL. Deze nieuwe uittenues worden vanaf nu gedragen door sterren als Lacazette, Valbuena, Depay, Fekir, Ghezzal, Diakhaby en nog meer sterren.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe tenues van Lyon uitgerust met de adidas Climcool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het vandaag gelanceerd Olympique Lyon thuisshirt voor 2017-2018.

Olympique Lyon voetbalshirt kopen

Het nieuwe adidas uitshirt van Lyon voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor KIDS en volwassenen kopen in de onderstaande online winkels. Het shirt voor volwassenen met korte mouwen heeft een prijs van ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In kleinere maten is het tricot zelfs nog goedkoper. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Lyon laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Franse club. Wil je andere Lyon producten scoren? Check het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering

Koop het nieuwe Lyon uitshirt in deze SHOP

of de online adidas WINKEL!