24 mei 2019

Officiële bedrukking AS Roma voetbalshirt 2019-2020

De officiële bedrukking voor het nieuwe AS Roma voetbalshirt van 2019-2020 is ook vandaag gelanceerd. Wil je je AS Roma shirt laten voorzien van een naam en nummer? Dan vind je hier welke bedrukking gebruikt wordt. Zoals ieder jaar het design van het tenue van de Roma verandert, wijzigt ook de stijl van de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van de AS Roma tenues. Ook dit jaar is dat het geval en de officiële AS Roma bedrukking voor dit seizoen is geheel in stijl van het thema van het nieuwe thuisshirt!

Stijl AS Roma bedrukking 2019-2020

Het nieuwe AS Roma thuisshirt voor 2019-2020 werd vandaag gelanceerd met het motto ‘’It’s Magic, it’s Roma’’ en dit verwijst naar een klassieke bijnaam van de club: La Magica. De nieuwe tenues van AS Roma hebben dan ook een magisch tintje en bevatten verschillende bliksemschichten op het shirt. Deze komen namelijk terug in de v-hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en een print aan de binnenkant van de hals. De bliksemschicht is ook een verwijzing naar de Romeinse mythologie. Het was namelijk het wapen van de Griekse God Jupiter. Dit thema is nu ook doorgetrokken naar de officiële bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van de Roma tenues. Deze hebben ook het design van een bliksemschicht. Nike Football Apparel design director Pete Hoppins reageert op het thema: ‘’De Romeinse mythologie en de invloed daarvan op de Romeinse identiteit speelde een grote rol bij de realisatie van het nieuwe tenue. Dit jaar hebben we ons gefocust op Jupiter en de bliksemschicht. Het is een krachtig symbool en dat komt tot uiting in het nieuwe shirt en de bedrukking.’’ De kleur van de bedrukking is natuurlijk ook geel, dezelfde tint als de kleur van de v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Aan de onderkant van de rugnummers is het Roma logo verwerkt. Dit logo staat niet in de letters van de spelers. De namen van de spelers staan boven de rugnummers op de nieuwe AS Roma tenues.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van hoe het AS Roma voetbalshirt van 2019-2020 er met officiële bedrukking uitziet en waarin we vanaf nu spelers als Dzeko, Ünder, Zaniolo, Manolas, Pastore, El Shaarawy, Kluivert, Schick en nog meer spelers zien.

AS Roma voetbalshirt met naam en nummer bestellen

Je kunt vanaf nu het nieuwe AS Roma tenue met bedrukking bestellen. De extra prijs van de bedrukking is € 15,-. Deze prijs komt bovenop de prijs van de tenues zonder bedrukking. Voor volwassenen is dat € 85,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AS Roma tenue met bedrukking in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel!