14 juli 2016

Officiële AS Roma bedrukking voetbalshirt 2016-2017

De officiële bedrukking voor het AS Roma shirt van 2016-2017 is ook bekend gemaakt. Dit betreft de printing van de namen en nummers op de achterkant van het voetbalshirt van AS Roma. Deze officiële en originele bedrukking bestaat op het AS Roma shirt uit de naam en het rugnummer van de spelers. Hieronder bespreken we kort de kleur, stijl en het font van de officiële printing van de club voor het komende seizoen.

Stijl AS Roma bedrukking thuisshirt 2016-2017

Zoals altijd is de kleur van de bedrukking contrasterend aan de kleur van het voetbalshirt. Het AS Roma thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd bordeaux rood en bevat gele accenten. Deze gele accenten komen op het nieuwe thuisshirt vooral terug in de baan aan de achterkant van de hals. Voor deze kleur heeft AS Roma dan ook gekozen voor de officiële bedrukking van de namen en de nummers van de spelers op de achterkant van het nieuwe shirt. Nadat vorig jaar de stijl van de bedrukking was gebaseerd op de architectuur van de stad Rome, is de stijl van de bedrukking nu afgeleid van het design van het nieuwe voetbalshirt. Waar het nieuwe shirt een low key uitstraling heeft, geldt dit ook voor de printing op de achterkant van het shirt. Als lettertype hebben AS Roma en Nike gekozen voor de no-nonse serif stijl. Dit geldt zowel voor de print van de namen en de nummers. De rugnummers van AS Roma hebben een echte retro uitstraling. Deze zijn geheel en bevatten ook nog een gele uitlijning rondom de cijfers. Waar de rugnummers aan de onderkant het logo van de club bevatten, zijn deze niet aanwezig in de letters van de namen en de nummers van de spelers. Het verschil tussen de zogenaamde officiële AS Roma bedrukking en de Fan Style printing is dat de Fan Style printing aan de onderkant van het rugnummer niet het clublogo bevat.

De bedrukking voor het AS Roma uitshirt van 2016-2017 is in stijl en lettertype identiek aan de officiële bedrukking voor het uitshirt. Ook hiervoor wordt het no-nonse serif lettertype gebruikt. Echter hiervoor is een andere kleur gebruikt. De namen en nummers op de achterkant van het uitshirt zijn bordeaux rood en bevatte een gele uitlijning. Aan de onderkant van de nummers zijn ook weer de logo's van de club te vinden. Check hieronder de foto's van de nieuwe printing voor het nieuwe AS Roma uitshirt en thuisshirt voor 2016-2017 en check bovendien waar je deze bedrukking exclusief kunt kopen!

AS Roma shirt met eigen naam en nummer kopen

Wil je het AS Roma shirt met bedrukking van een eigen naam en nummer kopen? Of met die van sterren als De Rossi, Strootman, Totti, Nainggolan of Dzeko. Dat kan voor zowel voor kinderen als volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van de officiële bedrukking bovenop de reguliere prijs is € 15- € 20,-. De prijs van het voetbalshirt voor kinderen is € 69,95 zonder bedrukking en € 84,95 voor volwassenen zonder bedrukking. Wil je andere AS Roma producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste AS Roma shirt met bedrukking in deze officiële AS ROMA SHOP

of de officiële AS Roma NIKE shop!


As -roma -bedrukking -2016-2017


As -roma -bedrukking -2016-2017-b

As -roma -bedrukking -uitshirt -2016-2017