7 juli 2016

AS Roma thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe AS Roma shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor NIKE. In dit nieuwe thuisshirt speelt de club de thuiswedstrijden t de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2016-2017. AS Roma is afgelopen seizoen op een tweede plaats geëindigd, waardoor de club opnieuw in de Champions League speelt. De club en Nike hebben dit jaar opnieuw een klassiek shirt gelanceerd. We bespreken het design van het nieuwe AS Roma shirt hieronder.

AS Roma thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe AS Roma thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de horizontale dunne lijnen over het shirt. Deze horizontale lijnen worden gescheiden door een dunne diagonale lijn van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Verder wordt het shirt uiteraard weer gekenmerkt door de gele accenten uit de clubkleuren van AS Roma. Zo is het voetbalshirt uitgerust met met een v-hals met aan de achterkant een gele en bordeaux rode lijn. Op deze lijn staat aan de achterkant de naam van de club: AS ROMA. Ook het logo van Nike op de rechter borst heeft de kleur geel. Nike verzorgt sinds 2014-2015 de tenues, trainingskleding en teamkleding van ''I Giallorossi''. De andere borst bevat traditiegetrouw het logo van de in 1927 opgerichte club. De mouwen van het nieuwe shirt van Roma zijn geheel bordeaux rood en bevatten geen horizontale lijnen. Wel is de achterkant van het shirt uitgerust met de de horizontale lijnen. Het nieuwe AS Roma thuistenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rood short. Opvallend is dat zowel het shirt als de broekjes een strip bevatten in dezelfde kleur als het shirt: bordeaux rood. Bij andere Nike tenues is dit vaak een andere kleur. De kousen zijn geel met een flitsend design van rode strepen in de vorm van een v op de achterkant. Ook de swoosh van Nike en de naam van de club staan op de kousen.  Check hieronder de foto's van hetnieuwe AS Roma shirt en tenue voor 2016-2017. Deze nieuwe tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf juli 2016 wordt dit tenue gedragen door sterren als Totti, Salah, El Shaarawy, Nainngolan, Dzeko, de Rossi, Strootman en andere spelers. AS Roma en Nike hebben ook een authentic versie van het shirt gelanceerd. De authentic tenues en shirts van de club zijn uitgerust met de AeroSwift technology. Check meer over deze technologie aan de onderkant van dit artikel Check ook meer over het nieuwe AS Roma uitshirt voor 2016-2017.

AS Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe AS Roma shirt voor 2016-2017 kan je nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je je AS Roma shirt of tenue ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële AS Roma bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste AS Roma shirt in deze in deze shop!  (NET iets GOEDKOPER en inclusief officiële bedrukking)

of deze  officiële AS Roma shop! (inclusief officiële bedrukking)

of in deze AS Roma STORE!


As -roma -thuis -shirt -2016-2017

As -roma -tenue -thuis -2016-2017
Technische informatie AS Roma authentic voetbalshirt 2016-2017

AS Roma en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor Aeroswift technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.