5 juni 2017

Officiële Nike ORDEM V La Liga voetbal 2017-2018

De officiële Nike La Liga of Primera Division voetbal voor 2017-2018 is dit weekend officieel gelanceerd door Nike. Met deze wedstrijdbal spelen de clubs de competitiewedstrijden in de Spaanse competitie gedurende 2017-2018. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt al sinds het seizoen 1996-1997 het design en de productie van de officiële bal en verzorgt het dit seizoen alweer voor de 22ste keer. In 1996 lanceerde het merk voor het eerst de Nike La Liga Geo voetbal en dat is inmiddels de Nike ORDEM V La Liga voetbal. Check hieronder alle details qua design en technologieën en check bovendien waar je deze wedstrijdbal exclusief kan kopen in verschillende prijsklassen.

Design en kenmerken La Liga wedstrijdbal Nike 2017-2018

De nieuwe La Liga Nike ORDEM 5/V voetbal heeft de kleur wit als basiskleur en wordt verder gekenmerkt door de brede zwarte panels over de bal. Deze banen hebben het zogenaamde hexagonale design. Daarnaast is de bal uitgerust met flitsende fel gele en turquoise strepen. De swoosh van Nike op de bal is oranje met een grijze omlijning en verder staan de logo's van La Liga en de sponsor van de competitie op de bal. Dit is de bank Santander. Meer weten over de materialen en technologieën van de nieuwe voetbal, lees hieronder verder.

Qua materialen en technologieën heeft de nieuwe Nike ORDEM 5 Primera Division voetbal dezelfde kenmerken als de bal van afgelopen seizoen. Allereerst bestaat de bal voor 40% uit synthetisch leer, 30% uit rubber, 20% uit polyester en 10% katoen. Bovendien is de voetbal uitgerust met de Nike Aerowtrack technologie. De Nike Aerowtrack groeven en de buitenkant van microtextuur zorgen voor de beste balvlucht. De buitenkant van de bal bestaat uit een synthetisch leer voor een optimaal gevoel en maximaal reactievermogen. Verder bestaat de bal uit twaalf verschillende panelen, welke voor een zuivere en nauwkeurige balvlucht zorgen. De binnenbal is uitgerust met zes luchtkamers van koolstoflatex voor een explosieve versnelling en superieur luchtbehoud. De nieuwste La Liga voetbal voor 2017-2018 is beschikbaar voor verschillende leeftijdscategorieën, dus zowel in maat 1 (voor het oefenen van vaardigheden), maat 3 (voor 8 jaar en jonger), maat 4 (8 tot 12 jaar), maat 5 (voor 12 jaar en ouder). Vorig week werd ook de nieuwe Premier League 2017 voetbal van Nike gelanceerd. 

La Liga voetbal kopen

De nieuwe LA LIGA NIKE ORDEM V voetbal voor 2017-2018 kan je zowel in de officiële als in de replica versie kopen in de onderstaande shops. De officiële bal betreft de bal waar de clubs in de Premier League ook daadwerkelijk mee spelen. Deze bal heeft een prijs van ongeveer € 129,95. De replica voetbal, welke door NIKE de Primera Division STRIKE voetbal wordt genoemd, heeft een prijs van slechts € 29,95! Directe levering en ruime retourvoorwaarden!

Koop de nieuwste La Liga bal in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze SHOP!