2 juni 2017

Officiële Premier League Nike ORDEM 5 voetbal 2017-2018

De officiële Premier League voetbal voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door Nike. Met deze bal spelen alle Premier League clubs tijdens de wedstrijden in de competitie gedurende dit seizoen. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt al sinds het seizoen 2000-2001 de voetballen voor de Premier League en heeft ook dit seizoen weer een flitsende bal gepresenteerd. Check hieronder alle details van de officiële Premier League voetbal voor 2017-2018. Deze bal kan je in verschillende prijsklassen kopen!

Design en materiaal nieuwe Premier League Nike voetbal 2017-2018

De nieuwe Nike Premier League voetbal 2017-2018 heeft hetzelfde paneldesign als de ORDEM voetbal van Nike. De bal is overwegend wit en bevat brede blauwe banen in een hexagonaal patroon over de bal. Dit design kwam eerder al terug in de bal die vorig seizoen gebruikt werd. Waar de officiële Premier League voetbal vorig jaar gedomineerd werd door de kleuren groen, blauw en paars zijn er nu andere kleuren op de bal aanwezig. De nieuwe bal voor 2017-2018 bevat namelijk flitsende gele, roze en blauwe strepen. Ook de swoosh van Nike staat in het roze op de bal. Het logo bevat een grijze omlijning. Uiteraard mag het paarse Premier League logo op de bal niet ontbreken.

Qua materialen en technologieën heeft de nieuwe Nike ORDEM 5 Premier League voetbal dezelfde kenmerken als de bal van afgelopen seizoen. Allereerst bestaat de bal voor 40% uit synthetisch leer, 30% uit rubber, 20% uit polyester en 10% katoen. Bovendien is de voetbal uitgerust met de Nike Aerowtrack technologie. De Nike Aerowtrack groeven en de buitenkant van microtextuur zorgen voor de beste balvlucht. De buitenkant van de bal bestaat uit een synthetisch leer voor een optimaal gevoel en maximaal reactievermogen. Verder bestaat de bal uit twaalf verschillende panelen, welke voor een zuivere en nauwkeurige balvlucht zorgen. De binnenbal is uitgerust met zes luchtkamers van koolstoflatex voor een explosieve versnelling en superieur luchtbehoud. De nieuwste Premier League voetbal voor 2017-2018 is beschikbaar voor verschillende leeftijdscategorieën, dus zowel in maat 1 (voor het oefenen van vaardigheden), maat 3 (voor 8 jaar en jonger), maat 4 (8 tot 12 jaar), maat 5 (voor 12 jaar en ouder).

Premier League voetbal kopen

De nieuwe Premier League NIKE ORDEM voetbal voor 2017-2018kan je zowel in de officiële als in de replica versie kopen in de onderstaande shops. De officiële bal betreft de bal waar de clubs in de Premier League ook daadwerkelijk mee spelen. Deze bal heeft een prijs van ongeveer € 129,95. De replica voetbal, welke door NIKE de Premier League STRIKE voetbal wordt genoemd, heeft een prijs van slechts € 29,95! Directe levering en ruime retourvoorwaarden!

Koop de nieuwste Premier League bal in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze SHOP!