13 januari 2020

Officiële bedrukking Boca Juniors voetbalshirts 2020

Boca Juniors heeft niet alleen de nieuwe voetbalshirts voor 2020 in samenwerking met adidas gelanceerd. Ook de officiële bedrukking van de Boca Juniors tenues heeft een metamorfose ondergaan. We hebben het hier over de namen en nummers op de achterkant van de nieuwe Boca Juniors voetbalshirts van adidas voor het nieuwe seizoen. Zowel de bedrukking op het Boca Juniors thuisshirt als die van het uitshirt zijn nieuw. Hoewel nieuw? De stijl is geïnspireerd door de bedrukking die Boca Juniors al eerder op het tenue droeg.

De nieuwe Boca Juniors bedrukking is namelijk geïnspireerd door de bedrukking die de Argentijnse club in de jaren '80 op de tenues had. Niet geheel ontoevallig was adidas toen ook kledingsponsor van de club uit Buenos Aires. Het Duitse sportmerk verzorgde namelijk de Boca tenues ook van 1979 tot 1993 en sinds 1 januari is adi weer terug in La Bombonera. Het is bovendien dezelfde bedrukking als de printing op de Argentinië tenues van 1986, de tenues waarin het Argentijnse voetbalelftal het WK won. De nummers hebben een vrij blokkig karakter en bevatten een outline. Om deze reden wordt de bedrukking op dit tenue ook wel de ''keyline stijl'' genoemd. Op het thuisshirt zijn de nummers wit en bevatten deze een blauwe omlijning. Hetzelfde geldt voor de namen van de spelers. De onderkant van de rugnummers bevatten niet het logo van de club, maar zijn uiteraard met het logo van één van de sponsoren van Boca: RUS (Rio Uruguay Seguros). De verzekeringsmaatschappij heeft sinds 2014 een samenwerkingsverband met de Xeneizes. Op het Boca Juniors tenue staan de namen boven de rugnummers van de spelers. De rugnummers zijn op het uitshirt overwegend marine blauw met een gele omlijning. De namen zijn ook navy blauw.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Boca Juniors adidas voetbalshirts met de officiële bedrukking spelers als Salvio, Tevez, Mauro en nog meer sterspelers.

Ben je op zoek naar de officiële bedrukking van Boca Juniors? Deze kun je vanaf deze maand los bestellen in de onderstaande winkel. Mocht je deze niet kunnen vinden, kun je altijd een e-mail sturen naar info@subside.nl. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de Boca Juniors voetbalshirts en bedrukkingen altijd in deze SHOP!