26 mei 2017

Officiële bedrukking AS Roma voetbalshirt 2017-2018

Nu de nieuwe AS Roma voetbalshirts voor 2017-2018 bekend zijn, is het tijd om de officiële bedrukking voor de tenues van 2017-2018 te bespreken. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van de shirts. De bedrukking zal zowel voor de Serie A, Coppa Italia en de Europese wedstrijden hetzelfde zijn. De nieuwe AS Roma bedrukking bevat een geheel nieuwe en opvallende stijl! Check het hieronder!

Vanaf het seizoen 2017-2018 dragen alle spelers van AS Roma een bijzonder en nieuw design bedrukking op hun rug. Deze bedrukking is wel zeer opvallend te noemen. Op zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de Italiaanse club is deze bedrukking te zien. Elk nummer en elke letter van deze AS Roma lettertype heeft een eigen en unieke uitstraling. De namen van de spelers bevatten niet het logo van AS Roma, maar bij de rugnummers is dit wel het geval. Aan de onderkant van het cijfer is het embleem van de Romeinse club aangebracht. Wat opvalt bij zowel de cijfers als de letters is dat ze allen wel een schuine hoek bevatten. De letters van de namen zijn geheel oranje en de nummers hebben dezelfde stijl. Aan de onderkant van de rugnummers prijkt het logo van AS Roma.

Het nieuwe AS Roma shirt kan je per direct kopen met deze officiële bedrukking! Wil je dus in hetzelfde shirt schitteren als Strootman, De Rossi, Vermaelen, M. Salah, Dzeko of andere sterren? Dat kan met deze bedrukkingen vanaf nu in de onderstaande online winkels. Voor de bedrukking wordt vaak een extra prijs berekend van € 15,- tot € 19,95. Wil je andere AS Roma producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het shirt met officiële bedrukking in deze SHOP.