Oekraïne voetbalshirts 2020-2021

JOMA en de voetbalbond van Oekraïne hebben afgelopen week de nieuwe Oekraïne voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. Het was waarschijnlijk de bedoeling dat het nationale elftal deze tenues zou dragen tijdens Euro 2020. Omdat het tenue met een jaar is uitgesteld is dit nog maar de vraag. Zeker is dat Oekraïne deze voetbalshirts draagt tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Waarschijnlijk lanceert Joma volgend jaar zomer weer nieuwe voetbalshirts voor het Oekraïense voetbalelftal.

Oekraïne thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Oekraïne thuisshirt 2020-2021 heeft een vrij simpele look. Het voetbalshirt is geel en bevat ter hoogte van het midden van het tenue een watermerk van ruiten en geometrische tekens, welke geïnspireerd zijn door een Oekraïens reliëf. Het thuisshirt bevat verder een blauwe v-hals en deze kleur komt ook weer terug in de dunne lijn aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Joma staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Federatsija Foetboloe Oekrajiny (FFOe) en op de achterkant van het tenue prijkt de naam van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen een dunne, blauwe lijn. De kousen van het thuistenue zijn ook geel.

Oekraïne uitshirt 2020-2021

Het Oekraïne uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is blauw met een gele v-hals en band aan de onderaknt van de mouwen. Het midden van dit tenue bevat bovendien dezelfde print als op het thuisshirt. De logo’s van Joma en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de naam van het land. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Oekraïne tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Jarmolenko, Zintsjenko, Malinovski, Sydorchuk, Stepanenko en nog meer spelers.

Oekraïne voetbalshirt bestellen

De nieuwe Oekraïne voetbalshirts 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is ongeveer € 80,- voor volwassenen en dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier heb je ook de mogelijkheid het tenue te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check goedkopere op producten van het land in deze webwinkel!

Bestel je Oekraïne tenue altijd in deze webshop

of deze winkel!

Oekraine thuisshirt 2020-2021