5 september 2018

Oekraïne voetbalshirts 2018-2019

Oekraïne draagt vanaf deze week ook nieuwe voetbalshirts. Vandaag lanceerde het Spaanse sportmerk JOMA de nieuwe tenues voor het nationale elftal van Oekraïne. In deze shirts speelt het elftal de UEFA Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. Het land van bondscoach Shevchenko neemt het in de nieuwe competitie van de UEFA op tegen Tsjechië en Slowakije. De voetbalbond en JOMA lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt. Check hieronder alles over beide tenues!

Oekraïne thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Oekraïne thuisshirt voor 2018-2019 is weer geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. Het voetbalshirt is overwegend geel met blauwe details. De toelopende v-hals is blauw en ook de opstaande kraag bevat een blauwe lijn. Hetzelfde design komt weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het shirt hebben een speciale strip, waarin een Oekraïens reliëf is verwerkt en bovendien bevat het tenue een all-over graphic print van een Oekraïens patroon over de voorkant van het shirt. Het logo van JOMA staat op de rechter borst en de mouwen. Het Spaanse sportmerk verzorgt sinds 2017 de tenues van het Oekraïense voetbalelftal. Daarvoor deed adidas dit. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele voetbalkousen.

Oekraïne uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Oekraïne heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter blauw met gele details in de hals en de bies. Ook dit shirt bevat een all-over grapic print over de voorkant van het shirt en de zijkanten bevatten een strip met een reliëf uit het land. De logo's van de nationale bond en JOMA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met gele details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Yarmolenko, Konoplianka, Zozoelja, Rotan en nog meer spelers.

Oekraïne voetbalshirt bestellen

De nieuwe Oekraïne voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf medio oktober bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is ongeveer € 75,- voor volwassenen en dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier heb je ook de mogelijkheid het tenue te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check goedkopere op producten van het land in deze webwinkel!

Bestel je Oekraïne tenue altijd in deze winkel!