FC Oleksandria voetbalshirts 2019-2020

PFK Oleksandrija heeft inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit Oekraïne niet alleen de wedstrijden in de nationale competitie en beker, maar ook in de Europa League. De club speelt dit seizoen in de groepsfase van de Europa League tegen VFL Wolfsburg, KAA Gent en Saint Etienne in poule I. Nike is kledingsponsor van FC Oleksandria en de club speelt haar thuiswedstrijden in het KSC Nica. De club speelde ook al in het seizoen 2016/2017 en 2017-2018 in de Europa League. In beide jaargangen werd de club in de voorronde uitgeschakeld.

FC Oleksandria thuisshirt 2019-20

Het FC Oleksandria thuisshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op een standaard template van Nike. Het voetbalshirt is geel met zwarte details. Verder is het tenue uitgerust met een V-hals en de mouwen bevatten een zwarte taping over de mouwen. Op de borst prijken de logo's van Nike en de in 1991 opgerichte club. Op het midden van het tenue staat de hoofdsponsor. De tenues van FC Oleksandria worden compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/gele kousen.

FC Oleksandria uitshirt 2019-20

Het uitshirt van FC Oleksandria is geheel wit met een ronde hals. De logo's van de club en Nike staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor het logo van sponsor AgroVista. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Oleksandria voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Banada, Sitalo, Pashayev, Zaporozhan, Schendrik, Zaderaka en nog meer spelers.

Helaas kun je de tenues van de club uit Oekraïne alleen bestellen in de clubshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2019-2020? Check het in deze winkel!