Het nieuwe Oekraine Euro 2012 uitshirt is officieel bekend gemaakt door de voetbalbond en teamkledingsponsor Adidas. Dit is het Oekraine Euro 2012 uitshirt. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Oekraine de uitwedstrijden tijdens Euro 2012 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014.

Het Oekraïne voetbalshirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door een geel patroon van verticale driehoekjes over de borst en het midden van de borst. Tussen dit patroon staat een watermerk welke gebaseerd is op lokale kunst. Verder heeft het Oekraine shirt een ronde blauw/gele hals. De drie adidas trademark strepen op de schouders en de mouwen zijn bovendien geel.  Het logo van Adidas staat op het midden van de borst en het logo van de Oekrainse voetbalbond FFU (Football Federation of Ukraine) staat op de linkerborst. Het tenue van Oekraïne wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met blauwe kousen met gele details. Inclusief adidas & Oekraine logo. In dit tenue schitteren spelers als Milevskyi, Aliev, Shevchenko, Voronin & Chygrynskiy.

 

De nieuwe Oekraïne Euro 2012 voetbalshirts kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de Oekraïne trainingspakken, jacks en andere merchandising. Inclusief officiële bedrukking!

Koop het hier!

Oekraine uitshirt Euro 2012

 

Oekraine uitshirt Euro 2012 2

 

Oekraine uitshirt Euro 2012 2