Het nieuwe Oekraine voetbalshirt 2012/2013 is officieel door Adidas en voetbalbond van Oekraine bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Oekraine de thuiswedstrijden tijdens het EK 2012 in eigen land. Ook speelt Oekraine de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014 in dit thuisshirt Het Oekraine thuisshirt is dit jaar opnieuw geel en wordt gekenmerkt door een blauw patroon van verticale driehoekjes over de borst en het midden van de borst. Tussen dit patroon staat een watermerk welke gebaseerd is op lokale kunst. Verder heeft het Oekraine shirt een ronde blauwe hals.

De drie adidas trademark strepen op de schouders en de mouwen zijn ook blauw en worden op het midden van de mouwen afgebroken door een horizontale blauwe lijn. Het logo van teamkledingsponsor Adidas staat op het midden van de borst en het logo van de Oekrainse voetbalbond FFU (Football Federation of Ukraine) staat op de linkerborst. Het Oekraïne tenue 2012/2013 wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen. Op zowel het short als de kousen komen de adidas trademark strepen in het blauw terug.

Check hieronder de foto's van de officiële presentatie van de Oekraïne EK thuisshirts 2012/2013. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Daar kan je de voetbalshirts van Oekraïne ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van het nationale voetbalteam van Oekraïne.

Koop het hier!


Oekraïne voetbalshirts 2012/2013

Oekraine thuisshirt 2012/2013