9 maart 2016

Oekraïne uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Oekraïne uitshirt voor Euro 2016 is officieel gelanceerd door Adidas en de voetbalbond van het land. In dit voetbalshirt speelt Oekraïne de uitwedstrijden tijdens het EK van 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK gedurende de periode 2016-2017. Tijdens Euro 2016 is Oekraïne ingedeeld in poule C met Duitsland, Polen en Noord Ierland. Het is voor de tweede keer dat Oekraïne deelneemt aan het EK. Eerder nam het land in 2012 deel, omdat het destijds met Polen gastland was. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in poule I met Ijsland, Kroatië, Turkije en Finland. Het nieuwe voetbalshirt van Oekraïne heeft een speciaal design.

Oekraïne uit shirt tenue 2016-2017

Het nieuwe Oekraïne voetbalshirt 2016-2017 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door het zogenaamde tartan design of burbery design met de print van verschillende vakken over het gehele shirt. Verder is het nieuwe Oekraïne uitshirt uitgerust met een ronde hals met knoopjes. Uiteraard komen er ook gele details uit de kleuren van de vlag van het land terug. Deze zijn te vinden op de drie Adidas strepen over de schouders en mouwen. De rechter borst bevat het logo van Adidas en de andere borst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond van Oekraïne, de Federatsija Foetboloe Oekrajiny (FFOe). Het Duitse sportmerk is sinds 2009 kledingsponsor van het Oost-Europese land. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele strepen van Adidas. Bovendien is het short uitgerust met de logo's van het land en de voetbalbond. De kousen zijn ook overwegend blauw met gele details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Oekraïne uittenues 2016-2017, welke door het elftal gedragen worden tijdens Euro 2016 en de periode daarna! Alle nieuwe tenues van het nationale elftal van het land zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat d espelers optimaal kunnen presteren. Check ook het Oekraïne thuisshirt!

Oekraïne voetbalshirt kopen

Het Oekraïne uitshirt voor EK 2016 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80 – € 85,- en voor kinderen € 70,-. Daar kan je ook je Oekraïne shirt laten voorzien van de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of alle spelers. Of check daar goedkopere Oekraïne t-shirts of retro shirts of vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Oekraïne shirt in de grootste Oekraïne shop

of in deze Oekraïne STORE!

Oekraine -uitshirt -2016-2017