24 maart 2016

Noorwegen voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Noorwegen voetbalshirts 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike. Omdat het land zich niet geplaatst heeft voor Euro 2016 speelt het land in dit voetbalshirt alleen de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens deze kwalificatieperiode is het land ingedeeld in een poule C met Duitsland, Tsjechië, Noord Ierland, Azerbeidzjan en San Marino. Nike is sinds 2014 kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen van het land en heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt bekend gemaakt. Het uitshirt wordt voor het eerst gedragen in de oefeninterland tegen Estland op 24 maart en het thuisshirt wordt voor het eerst gedragen in de oefenwedstrijd tegen Finland op 29 maart. We bespreken beide designs.

Noorwegen thuissshirt 2016-2017

Het nieuwe Noorwegen thuisshirt voor 2016-2017 is geheel in stijl van de vlag van het land en heeft verder een vrij simpel design. Het voetbalshirt is overwegend rood en bevat verder de blauwe details uit het kruis van de vlag van het land. Deze blauwe details komen terug in een band aan de achterkant van de v-hals en in een strip aan de zijkanten van het voetbalshirt en de zijkanten van de mouwen. Verder bevat het shirt weinig opvallende details. De linker borst is uitgerust met het logo van de Noorse voetbalbond Norges Fotballforbund (NFF) van het land en de andere borst bevat het logo van Nike. Vorig jaar introduceerden de voetbalbond en Nike een geheel nieuw logo voor de NFF. Verder bevat het voetbalshirt een speciaal detail aan de achterkant van de kraag. Hier staat namelijk de naam van het land: NORGE. Het nieuwe Noorwegen thuistenue wordt gecompleteerd door een rood short met aan de zijkanten een blauwe strip. Op de shorts staan ook de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen van het nieuwe tenue van het Scandinavische land zijn rood met blauwe accenten.

Noorwegen uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Noorwegen uitshirt 2016-2017 is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt, maar is overwegend wit met donkere accenten. Deze donkere accenten komen ook terug aan de achterkant van de v-hals en in een strip aan de zijkanten van het voetbalshirt en de mouwen. De logo's van het Amerikaanse sportmerk en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met zwarte accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe Noorwegen tenues, waarin sterren als Ödegard, Skjelbred en Tettey zullen schitteren. De tenues zijn door Nike uitgerust met de Climacool technologie, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Dit systeem zorgt namelijk voor een ventilerend en vochtafstotend effect.

Noorwegen voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Noorwegen kan je per direct kopen voor zowel volwassenen als voor kinderen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het voetbalshirt van Noorwegen ook laten bedrukken met de officiële bedrukking, die de spelers ook op het shirt dragen. Deze bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de naam van de spelers en is identiek aan de printing die de spelers tijdens de wedstrijden dragen. Andere Noorwegen producten kopen of de prijzen vergelijken? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop de nieuwste Noorwegen voetbalshirts in de Noorwegen fanshop

of in deze officiële shop!


Noorwegen -thuisshirt -2016-2017

Noorwegen -voetbalshirt -2016-2017

Noorwegen -uitshirt -2016-2017