Noorwegen uitshirt 2022-2023

Ruim een maand na de lancering van het nieuwe Noorwegen thuisshirt 2022-2023 hebben de Noorse voetbalbond en kledingsponsor Nike het nieuwe Noorwegen uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt het Noorse mannen voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2024. Dit tenue wordt ook door het Noors vrouwenvoetbalelftal gedragen tijdens het EK in Engeland. In de poulefase neemt het Noorse vrouwenteam het op tegen Engeland, Oostenrijk en Noord Ierland. Nike is verantwoordelijk voor het design van het tenue. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015 de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal.

Noorwegen uit shirt en tenue 2022-2023

Het Noorwegen uitshirt 2022-2023 heeft dit jaar een standaard template, namelijk het Strike II teamwear template. Het voetbalshirt is dit jaar weer geheel wit en wordt gekenmerkt door de golf, welke van de rechterschouder naar de linker onderkant van het tenue loopt. Deze golf, die symbool staat voor de Vikingschepen en fjorden, is verdeeld in twaalf dunne lijnen, welke geheel in stijl zijn van de kleuren van de vlag: rood en blauw. De bovenkant van de golf is rood en naar de onderkant loopt dit middels een gradiënt effect over in het blauw. De twaalf lijnen staan symbool voor de elf spelers op het veld en de supporters als twaalfde man. Het tenue bevat bovendien een all-over print van diagonale lijnen, welke samen een patroon van diamanten vormen. Dit design staat symbool voor het berglandschap van Noorwegen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het blauw en de andere borst bevat de badge van de nationale voetbalbond, de Norges Fotballforbund; NFF. Het Noorwegen uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode en blauwe accenten.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe Noorwegen tenues uitgerust met de bekende performance technologieën van Nike. De authentic voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) vallen alleen wat meer getailleerd, zijn lichter en zijn uitgerust met extra ventilatiezones.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Noorwegen uitshirt, dat vanaf nu tot eind 2023 gedragen wordt door spelers als Haaland, Elyounoussi, Strandberg, Odegaard, Berisha, Sorloth en nog meer spelers.

Noorwegen voetbalshirt bestellen

Het Nike Noorwegen uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. Er is zowel een versie voor mannen als voor vrouwen beschikbaar. Het match voetbalshirt is voor volwassenen € 139,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) heeft het nieuwe Noorwegen uittenue een prijs van € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel het Nike Noorwegen voetbalshirt direct in deze SHOP 

of de officiële NIKE SHOP!

 

Noorwegen uitshirt 2022-2023

 

Noorwegen uitshirt 2022-2023