6 december 2016

Nike nieuwe kledingsponsor van Tottenham Hotspur vanaf 2017-2018

De kogel is door de kerk in Londen! Vanaf het seizoen 2017-2018 is Nike de nieuwe kledingsponsor van Tottenham Hotspur. Dit nieuws werd vandaag officieel gemaakt door de Engelse krant Daily Mail. Volgens het artikel van Daily Mail journalist Charles Sale zou Nike de Londense club, die dit seizoen Champions League speelt, jaarlijks een bedrag van 25 miljoen pond sponsoren, veel minder dan het bedrag dat het Amerikaanse sportmerk jaarlijks geeft aan een andere Londense club: Chelsea. Vanaf 2017-2018 wordt Nike ook kledingsponsor van Chelsea en zou The Blues een bedrag van 60 miljoen pond sponsoren. Het bekend maken van Nike als nieuwe kledingsponsor van Tottenham Hotspur betekent dat The Spurs afscheid nemen van Under Armour. Dit merk was sinds 2011 kledingsponsor van de club en sponsorde de club jaarlijks een bedrag van ongeveer 11 miljoen Britse ponden.

De deal is nog niet officieel bekend gemaakt door Tottenham Hotspur en Nike. Dat zal waarschijnlijk binnenkort wel het geval zijn. Dan zullen we de reacties van zowel Nike als de Londense club publiceren. Er zijn bovendien nog geen details bekend over de duur van het komende contract tussen Nike en Tottenham Hotspur.

Wordt vervolgd dus! Wil je het (voorlopig) laatste Tottenham Hotspur shirt van Under Armour kopen? Check deze dan in de onderstaande shops!

Scoor het shirt in deze shop!

Nike -tottenham -hotspur -deal